fbpx

5 idéer för påskmat som sökord och content

5 idéer för påskmat som sökord och content

Det går att nischa in sig på det mesta. Idag tittar vi på hur vi söker när det gäller påskmat. Mer specifikt. Vem vi söker “påskmat för…”

Vi har tittat på hur vi i Sverige använder Google för att få uppslag om påskmat till. Genom att titta på ordet “påskmat för” så kunde vi hitta ett par olika kombinationer.

Tips på läsning

Söktrender: Köpa påskgodis online & göra eget påskgodis

5 sökords-tips för Bageri hemsidan

Vad kan du göra med detta?

Är man en restaurang eller catering firma så kan man använda dessa på hemsidan för att eventuellt få in kunder. 

Är man en bloggare, vloggare eller annan typ av influencer eller liknande kan man använda dessa som uppslag som content.

5 sökords/content idéer för påskmat

  • Påskmat för många
  • påskmat för två
  • Påskmat för barn
  • Påskmat för diabetiker
  • påskmat för vegetarianer

 

Senaste inläggen

Vad är CMS: Hur funkar det?

Vad är CMS: Hur funkar det?

Grundläggande om CMS Definition av CMS CMS står för Content Management System och kan på svenska översättas till publiceringsverktyg eller innehållshanteringssystem. Ett CMS är en programvara som låter dig skapa, redigera och hantera en webbplats utan tekniska kunskaper. Det innebär att du kan bygga en webbplats utan att behöva lära dig kod som HTML, CSS […]

Hur lång ska en SEO-text vara?

Hur lång ska en SEO-text vara?

SEO-textlängdens betydelse När det gäller SEO-texter är det centralt att förstå hur längden på innehållet påverkar dess potentiella ranking i sökmotorer. Vi på Sörmlands Webbyrå betonar att längden bör motsvara användarens behov för bästa resultat. Nyckelfaktorer för textlängd Följande tabell beskriver nyckelfaktorer för att avgöra den optimala längden på SEO-text: Faktor Beskrivning Ämneskomplexitet Djupare ämnen […]

Kontakta oss