fbpx

5 sökords idéer för takduschar

5 sökords idéer för takduschar

Här kommer 5 tips på sökord för Google när det kommer till takduschar. För både vanliga butiker och för er som har e-handel som säljer takduschar. 

Generellt när vi googlar saker i början och gör efterforskningar, så börjar vi oftast ganska brett. 

Men desto längre vi kommer i beslutsprocessen ju mer exakta blir våra sökningar. Då är vi oftast också väldigt nära att slå till. Detta gäller även när man googlar takduschar.

Tips på läsning

5 sökordstips för bageri hemsidan

Hemsida med video

Så här kommer lite sökord tips:

  • Takdusch med mässing
  • Takdusch med blandare
  • Takdusch till badkar
  • Takdusch för snedtak
  • Takdusch extra lång

Det finns olika anledningar till att vi söker de här varianterna till takduschar. Ta exemplet med takdusch för snedtak. Den som söker (potentiella kunden) har antagligen ett behov att kunna sätta en takdusch, men ett problem med snedtak.

Finns det en lösning för det? 

Har man den produkten och rankar på sökordet på Google, så ökar chansen att sälja en takdusch eller två.

Senaste inläggen

Så gör du ett bra nyhetsbrev

Så gör du ett bra nyhetsbrev

Definiera Målgrupp Att rikta in sig på rätt målgrupp är avgörande för att skapa ett framgångsrikt nyhetsbrev. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att ett bra nyhetsbrev börjar med att förstå vem som läser det. Identifiera läsaren För oss är det viktigt att känna till vem som läser våra nyhetsbrev. Det handlar om att identifiera […]

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad innebär sökordskostnad När vi hjälper företag att synas bättre på nätet, pratar vi ofta om sökordskostnad. Det är priset du betalar för att dina annonser ska visas när någon söker på specifika ord eller fraser i sökmotorer som Google. Grunderna i kostnad per klick Kostnad per klick (CPC), är det belopp vi betalar varje […]

Kontakta oss