fbpx

5 sökords idéer för takduschar

5 sökords idéer för takduschar

Här kommer 5 tips på sökord för Google när det kommer till takduschar. För både vanliga butiker och för er som har e-handel som säljer takduschar. 

Generellt när vi googlar saker i början och gör efterforskningar, så börjar vi oftast ganska brett. 

Men desto längre vi kommer i beslutsprocessen ju mer exakta blir våra sökningar. Då är vi oftast också väldigt nära att slå till. Detta gäller även när man googlar takduschar.

Tips på läsning

5 sökordstips för bageri hemsidan

Hemsida med video

Så här kommer lite sökord tips:

  • Takdusch med mässing
  • Takdusch med blandare
  • Takdusch till badkar
  • Takdusch för snedtak
  • Takdusch extra lång

Det finns olika anledningar till att vi söker de här varianterna till takduschar. Ta exemplet med takdusch för snedtak. Den som söker (potentiella kunden) har antagligen ett behov att kunna sätta en takdusch, men ett problem med snedtak.

Finns det en lösning för det? 

Har man den produkten och rankar på sökordet på Google, så ökar chansen att sälja en takdusch eller två.

Senaste inläggen

Vad är CMS: Hur funkar det?

Vad är CMS: Hur funkar det?

Grundläggande om CMS Definition av CMS CMS står för Content Management System och kan på svenska översättas till publiceringsverktyg eller innehållshanteringssystem. Ett CMS är en programvara som låter dig skapa, redigera och hantera en webbplats utan tekniska kunskaper. Det innebär att du kan bygga en webbplats utan att behöva lära dig kod som HTML, CSS […]

Hur lång ska en SEO-text vara?

Hur lång ska en SEO-text vara?

SEO-textlängdens betydelse När det gäller SEO-texter är det centralt att förstå hur längden på innehållet påverkar dess potentiella ranking i sökmotorer. Vi på Sörmlands Webbyrå betonar att längden bör motsvara användarens behov för bästa resultat. Nyckelfaktorer för textlängd Följande tabell beskriver nyckelfaktorer för att avgöra den optimala längden på SEO-text: Faktor Beskrivning Ämneskomplexitet Djupare ämnen […]

Kontakta oss