fbpx

Boing All-Service

Boing All-Service

Vi fick i uppdrag att skapa en ny och modern hemsida till Boing All-Service. Hemsidan har en fräsch och användarvänlig layout som vi har byggt i WordPress med temat Astra Themes. 

Hemsidan

Hemsidan som vi har byggt åt Boing All-Service har en snygg och enkel design som är responsiv. Med hemsidans responsiva design så ser hemsidan bra ut på alla plattformarna för att underlätta navigeringen på hemsidan när man besöker den i mobil och på surfplatta.

Vi har också gjort hemsidan användarvänlig och optimerat bilderna och texterna på hemsidan så att hemsidan ska bli snabbare och ranka bättre i Googles sökresultat. 

Vilka är Boing All-Service?

Boing All-Service är ett företag som engagerar äldre personer som har tidigare erfarenhet inom t,ex snickeri, trädgård, målning, tapetsering, städ och snöskottning.

Företaget Boing All-Service har alla behörigheter som krävs och är verksamma inom Flen, Vingåker och Katrineholm. Dom utför även reparationer, tillbyggnationer och ombyggnationer för privatpersoner.

Snabbfakta

  • On-page optimerad (SEO)
  • Responsive webbdesign
  • Skräddarsydd layout
  • Skapad i WordPress
  • Optimerade bilder för snabbare laddning
  • Tydlig Call-To-Action

Lämna ett meddelande

Om Sörmlands Webbyrå

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att få ut det mesta av sin närvaro på nätet. 

Senaste inlägg

Behöver du Hjälp med Webben?

Vi kan hjälpa dig. Eller så vet vi någon som kan.
Ta ditt företag Online

Har ditt företag frågor och vill komma i kontakt med oss?

Om du vill att ditt företag ska lyfta, kontakta oss. Vi tar en titt på vad du gör och ger dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen.