fbpx

En sak i taget. Vad börjar vi med?

När det är dags att dra igång en hemsida. Är det oftast väldigt många olika frågor som behöver ställas. Allt från hur hemsidan designmässigt ska se ut. Till hur sidan ska navigeras och dess innehåll.

Vår anfallsvinkeln, om man får kalla det så, är nästan alltid är var hemsidan ska dyka upp på Google. Så vi går igenom några frågor i vår process.

Vilka sökord finns det?
Vilka sökord är bäst?
Hur många söker på sökordet?
Vad är det för typ av sökord? Exempelvis är det ett “money keyword”?
Vad behöver vi för att uppnå de sökorden?
Är det värt att lägga ner energi och tid på att uppnå dessa?

Vi gör research med hjälp av olika online verktyg som underlättar allt detta. Det blir en mer analytisk startpunkt för oss som lägger grunden till hur hemsidan egentligen ska se ut och fungera.

Här får design och funktion sitta lite i baksätet. Även om det också har en påverkan. Men hos oss är det sökmotoroptimeringen som får styra och ställa i första hand.

Senaste inläggen

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Shopify SEO-konsulter erbjuder ovärderlig expertis för att optimera din e-handelsbutik. De kan hjälpa till att öka din webbplats synlighet, förbättra trafiken och öka konverteringarna genom att dra nytta av sökmotoroptimering. Vad är en Shopify SEO Konsult? En Shopify SEO konsult är en expert på sökmotoroptimering (SEO) specifikt för Shopify-butiker. Dessa specialister kan hjälpa till med …

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik Läs mer »

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Inledningsvis kan Shopify SEO vara en utmaning, men när du förstår det grundläggande är det lätt att applicera. Med relevant SEO-strategi kan du dra nytta av organisk trafik och locka mer besökare till din Shopify-butik. Vad är Shopify SEO? Shopify SEO är processen för att optimera din webbutik för att förbättra dess synlighet i sökmotorer …

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik Läs mer »

Kontakta oss