fbpx

En sak i taget. Vad börjar vi med?

När det är dags att dra igång en hemsida. Är det oftast väldigt många olika frågor som behöver ställas. Allt från hur hemsidan designmässigt ska se ut. Till hur sidan ska navigeras och dess innehåll.

Vår anfallsvinkeln, om man får kalla det så, är nästan alltid är var hemsidan ska dyka upp på Google. Så vi går igenom några frågor i vår process.

Vilka sökord finns det?
Vilka sökord är bäst?
Hur många söker på sökordet?
Vad är det för typ av sökord? Exempelvis är det ett “money keyword”?
Vad behöver vi för att uppnå de sökorden?
Är det värt att lägga ner energi och tid på att uppnå dessa?

Vi gör research med hjälp av olika online verktyg som underlättar allt detta. Det blir en mer analytisk startpunkt för oss som lägger grunden till hur hemsidan egentligen ska se ut och fungera.

Här får design och funktion sitta lite i baksätet. Även om det också har en påverkan. Men hos oss är det sökmotoroptimeringen som får styra och ställa i första hand.

Lämna ett meddelande

Om Sörmlands Webbyrå

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att få ut det mesta av sin närvaro på nätet. 

Senaste inlägg

Behöver du Hjälp med Webben?

Vi kan hjälpa dig. Eller så vet vi någon som kan.
Ta ditt företag Online

Har ditt företag frågor och vill komma i kontakt med oss?

Om du vill att ditt företag ska lyfta, kontakta oss. Vi tar en titt på vad du gör och ger dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen.