fbpx

Framgångsrika personer har vanan att göra saker som förlorare inte gillar

Så vi gillar att läsa en del på webbyrån. En av flera böcker vi läser nu är “The 7 habits of Highly Effective People”. Där i ligger ett citat som är taget från en författare vid namn E.M. Gray, som står ut lite extra.

Och vi citerar lite löst:

“Framgångsrika personer har vanan att göra saker som förlorare inte gillar.” Sen fortsätter det. ” Dom gillar inte heller att göra sakerna nödvändingsvis. Men deras ogillande är underordnade styrkan av deras ändamål / purpose. “

Nu finns det ju såklart olika saker det går att vara framgångsrik på. Det finns också bra vanor och det finns dåliga vanor.

Men själva essensen att först veta vad det är vi vill. För att sedan upprepa något vi kanske ogillar för att komma fram till vårt mål. Det ligger mycket i det. En enkel sak som snabbt kommer upp i våra funderingar är träning, exempelvis. Det kanske inte är det roligaste för många. Men ändamålet är ändå det som överordnar hur vi “känner”.

För att knyta det ännu mer närmare det vi gör om dagarna. Det är flertal vi har stött på som kanske känner att hålla på med hemsidor och sökmotoroptimering är frustrerande och kanske otroligt tråkigt. Visst. Stundtals kan vi känna likadant. Men vi har vanan inne. Varje dag sätter vi oss och gör det vi behöver göra. Från analys till att skriva texter. Det är sånt som gör oss framgångsrika på det vi gör.

Titeln på boken “The 7 habits of Highly Effective People” måhända kan tyckas lite säljig. Men vi tycker den har ett bra djup och intressanta tankegångar som går ihop med mycket annat vi känner till. Rekommenderas.

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss