fbpx

Googles novemberuppdatering 2021: Vad vi vet hittills

Googles november uppdatering har gått live, och många är nyfikna på vad detta innebär för deras webbplats. Det är viktigt att förstå effekterna av Google-uppdateringen innan man gör några förändringar. I det här blogginlägget går vi igenom vad vi hittills vet om Googles november uppdatering.

Google har bekräftat att en uppdatering av sökalgoritmen började införas i lokala sökresultat i slutet av november och avslutades den 8 december.

Uppdateringen innebär en ”ombalansering” av de ranking kriterier som Google tar hänsyn till när det gäller lokala sökresultat.

Uppdateringen kallas November 2021 local search. Även om uppdateringen inte kom att märkas av förrän i början av december.

Här hittar ni Googles egna bekräftelse på uppdateringen.

Exakt hur det har tweakats vet vi inte exakt. Men som vanligt gäller kriterierna för lokala söket att man är

A) Har ett lokalt företag

B) Befinner sig Geografiskt i området som man vill täcka

C) Uppdaterad hemsida med relevant information.

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering.

Här kan ni läsa mer om tidigare uppdateringar.

Senaste inläggen

Varför hastighet och stabilitet är viktigt

Varför hastighet och stabilitet är viktigt

Alla vet hur det är att vänta i en evighet på att en hemsida ska ladda. Det tar oftast bara några sekunder, men det känns som en evighet. Detta är särskilt snabbt när denna evighet särskiljer sig från övriga evigheter, som är några sekunder kortare. Det kan tyckas oärligt att prata om evigheter när det faktiskt pratas om sekunder, men allting är relativt.

Världens största sökmotor – Google

Världens största sökmotor – Google

Google är ett amerikanskt företag som i allra första hand är en sökmotor på internet – enkelt förklarat kan det jämföras med gula sidorna. Skillnaden ligger i det extremt större utbudet, den högre effektiviteten och den ökade användarmöjligheten. Allt det som kännetecknas som internet kan i princip tillskrivas Google i viss mån.

Kontakta oss