fbpx

Fördelar och nackdelar med att skapa en hemsida med Wix.

Fördelar och nackdelar med att skapa en hemsida med Wix.

I det här inlägget så kommer vi att gå igenom vilka fördelar och nackdelar som finns med att skapa en hemsida med Wix. Jag kommer också att gå igenom lite snabbt vad Wix är för något.

Vad är Wix?

Wix är en webbplats tjänst som är framtagen av företaget Wix.com som erbjuder snabba och enkla lösningar för företag och privatpersoner som vill skapa en hemsida.

Wix använder sig utav färdiga layouter av hemsidor som man då kan göra om till sin egna hemsida. Då Wix använder sig utav en abonnemangs modell så betalar man månadsvis för sin hemsida och domän om man väljer att hyra det.

Fördelar och nackdelar med Wix

Det finns både för och nackdelar med att använda Wix när man ska bygga en hemsida precis med som alla lösningar för hemsidor. Men här är några saker som kan vara bra att tänka på innan man väljer Wix.

Fördelar med Wix

  • Billigt att komma igång med
  • Det går relativt snabbt att skapa en hemsida
  • Automatisk backup
  • Teknisk support

Nackdelar med Wix

  • Kan bara välja mellan färdiga layouter, går inte att bygga fritt
  • Om du bygger din hemsida med Wix gratis alternativ så kommer det att visas annonser på hemsidan.
  • Mindre plugins (tillägg) att välja på 
  • Inte lika bra för sökmotoroptimering (SEO)

Senaste inläggen

Så gör du ett bra nyhetsbrev

Så gör du ett bra nyhetsbrev

Definiera Målgrupp Att rikta in sig på rätt målgrupp är avgörande för att skapa ett framgångsrikt nyhetsbrev. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att ett bra nyhetsbrev börjar med att förstå vem som läser det. Identifiera läsaren För oss är det viktigt att känna till vem som läser våra nyhetsbrev. Det handlar om att identifiera […]

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad innebär sökordskostnad När vi hjälper företag att synas bättre på nätet, pratar vi ofta om sökordskostnad. Det är priset du betalar för att dina annonser ska visas när någon söker på specifika ord eller fraser i sökmotorer som Google. Grunderna i kostnad per klick Kostnad per klick (CPC), är det belopp vi betalar varje […]

Kontakta oss