fbpx

Hjälp Google att hitta dina inlägg snabbare

Så hjälper du Google att hitta dina inlägg snabbare med hjälp av Google Search Console

Gratis verktyget Search Console från Google är ett måste i verktygslådan för den som vill förbättra sin synlighet på sökmotorn. Ett av många smarta funktioner är du kan tala om för Google när har publicerat ett nytt inlägg eller gjort en ändring på befintlig sida.

Så gör du för att indexera dina inlägg via Google Search Console

1. Ifall du redan har registrerat din domän på Search Console. Klicka på ”Granska en webbadress på https://dindomän.se ” rutan högst upp.

2. Klistra in URL-en, ditt ny publicerade inlägg från hemsidan och klicka Enter

3. Google kommer nu hämta den information den har på just detta inlägg. Bland annat rapporterar den eventuella problem med också om sidan är indexerad i Google eller inte.

4. Här kan du nu också ”begära indexering”. Nu kommer Google hämta in din sida

5. Sökmotorn kommer nu blixtsnabbt hämta och kolla in din sida. Finns det inga problem så indexeras din sida på Google. Grattis. Och riktigt bra jobba. På några sekunder finns ditt ny publicerade inlägg att bli hittat på världens största sökmotor

Grattis och riktigt bra jobbat! På några sekunder finns nu ditt ny publicerade inlägg att hitta på världens största sökmotor.

Lämna ett meddelande

Om Sörmlands Webbyrå

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att få ut det mesta av sin närvaro på nätet. 

Senaste inlägg

Behöver du Hjälp med Webben?

Vi kan hjälpa dig. Eller så vet vi någon som kan.
Ta ditt företag Online

Har ditt företag frågor och vill komma i kontakt med oss?

Om du vill att ditt företag ska lyfta, kontakta oss. Vi tar en titt på vad du gör och ger dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen.