fbpx

Hur Google Hangouts fungerar: Allt du behöver veta

Google Hangouts är en kommunikationsplattform som utvecklats av Google. Användarna kan kommunicera via röst- och videosamtal, meddelanden och foton. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera hur Google Hangouts fungerar, vilka funktioner det erbjuder och hur du kan använda det i ditt företag.

Så fungerar Google Hangouts

Google Hangouts är en kommunikationsplattform som utvecklats av Google. Den gör det möjligt för användare att kommunicera via röst- och videosamtal, meddelanden och foton. Med Google Hangouts kan du hålla röst- och videokonferenser med upp till 10 personer samtidigt. Det är en utmärkt metod för att ha gruppmöten eller prata med familj och vänner.

Dessa funktioner finns i Google Hangouts

Google Hangouts erbjuder en rad olika funktioner, bland annat:

Röst- och videosamtal:

Du kan hålla röst- och videokonferenser med upp till 10 personer samtidigt.

Meddelanden:

Du kan skicka meddelanden till en eller flera personer. Meddelandena lagras i molnet, så du kan komma åt dem från vilken enhet som helst.

Foton:

Du kan dela foton med dina vänner och din familj. Google Hangouts för företag

Google Hangouts kan också användas i affärer, till exempel:

Videokonferenser:

Du kan använda Google Hangouts för att hålla videokonferenser med kunder eller kollegor. Detta är ett utmärkt sätt att hålla kontakten och spara på resekostnader.

Så kommer du igång med Google Hangouts

För att komma igång med Google Hangouts behöver du:

  • Ett Google-konto
  • En dator eller mobil enhet med webbkamera och mikrofon
  • Google Hangouts-appen (tillgänglig för Android och iOS)

Här är stegen för att konfigurera Google Hangouts:

1. Gå till https://hangouts.google.com/ och logga in med ditt Google-konto.

2. Klicka på knappen ”Starta en Hangout”.

3. Välj vilken typ av hangout du vill starta – röstsamtal, videosamtal eller meddelandehantering.

4. Ange namnen på de personer som du vill ska delta i hängouten och klicka på ”OK”.

5. De personer som du bjuder in får ett e-postmeddelande om hängningen.

Hur företag kan använda sig utav Google Hangouts

Google Hangouts kan användas i företag för flera olika ändamål, bland annat videokonferenser och meddelanden. Det är ett mycket smidigt verktyg när du vill hålla en digital videokonferens eller vill lagra meddelanden som har skickats via Google Hangouts.

Google Hangouts är ett utmärkt sätt att kommunicera med vänner och familj, kollegor och kunder. Det erbjuder en rad olika funktioner, inklusive röst- och videosamtal, meddelanden och fotodelning. På företag kan det användas för en mängd olika ändamål, till exempel videokonferenser och meddelanden.

Senaste inläggen

Varför hastighet och stabilitet är viktigt

Varför hastighet och stabilitet är viktigt

Alla vet hur det är att vänta i en evighet på att en hemsida ska ladda. Det tar oftast bara några sekunder, men det känns som en evighet. Detta är särskilt snabbt när denna evighet särskiljer sig från övriga evigheter, som är några sekunder kortare. Det kan tyckas oärligt att prata om evigheter när det faktiskt pratas om sekunder, men allting är relativt.

Världens största sökmotor – Google

Världens största sökmotor – Google

Google är ett amerikanskt företag som i allra första hand är en sökmotor på internet – enkelt förklarat kan det jämföras med gula sidorna. Skillnaden ligger i det extremt större utbudet, den högre effektiviteten och den ökade användarmöjligheten. Allt det som kännetecknas som internet kan i princip tillskrivas Google i viss mån.

Kontakta oss