fbpx

Momos Flytt & städ Katrineholm Kundcase

Översikt

Städ och flyttfirma för privatpersoner och företag

Momos Flytt & Städ Katrineholm AB är ett professionellt städ- och flyttföretag som erbjuder tjänster som städfirma och flyttfirma till både företag och privatpersoner i Katrineholm, Flen, Vingåker med omnejd.

Momos Flytt & Städ Katrineholm

Klient

Flyttfirma

Typ av Kund

17 maj 2020

Start Datum

Förvaltning av hemsida

Typ av Tjänst

Vår insikt

Hur ett lokalt hantverksföretag kan blir hittad av nya kunder via sin hemsida

Sörmlands Webbyrå förstår vi vikten av att ge lokala företag möjlighet att nå en större publik på nätet. Att arbeta med Boing All-Service ger oss en inblick i hur ett hantverksföretag fungerar och vad de behöver för att lyckas.

Vi har kunnat skapa en webbplats som på ett effektivt sätt visade upp alla deras tjänster och som gör det möjligt för att nå ut till en större publik och utveckla sin verksamhet. Vi tillhandahåller även sökmotoroptimering som  gör att de får större synlighet i sökmotorer, vilket betyder att potentiella kunder har lättare kunde hitta dem.

Idag har sidan topp positioner på sökord som målare och snickare i Flen och Katrineholm på Google och får in flertalet nya kunder via sökmotorer. 

Det verkar som den nya hemsidan börjar ge resultat med flera förfrågningar. Det innebär att jag behöver fler duktiga snickare.
Boris
Boing All-Service AB
Bilder från hemsidan

Momos Flytt & Städ Katrineholm Portfolio

Nedan har vi några bilder som visar upp den webbplats som vi byggde för Momos Flytt & Städ Katrineholm AB. Webbplatsen har en enkel men attraktiv design som gör det enkelt för eventuella kunder att del av information och priser om deras tjänster både på datorn och mobilen då den har en responsiv design.

Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Låt oss se till att ditt företag når sin fulla potential på webben. Med vår expertis, kunskap och passion kan vi hjälpa dig att uppnå resultat utöver vad du trodde var möjligt. Tillsammans ser vi till att din närvaro på nätet blir en tillgång för ditt företag.

Hör av dig till oss

Våra kontaktuppgifter

Har du några frågor? Vi har öppet mellan 08.00 till 15.00. Vi ser fram emot att höra från er. 

Mejerigatan 11, 641 39 Katrineholm

Kontoret

info@sormlandswebbyra.se

Epost

+015010321

Telefonummer