fbpx

Nyheter i Google Chrome

Vi är ett företag inom digital marknadsföring som fokuserar på webbsidor, SEO och onlineannonsering. I det här inlägget så kommer vi att kolla närmare på lite nyheter som har tillkommit i Google Chrome nedan, samt om vad Google Chrome är och hur du kan utnyttja den till sin fulla potential.

Här nedan kan du läsa lite kort om vad Google Chrome är och vad du kan göra med dom nya funktionerna i Google Chrome.

Kort om Google Chrome

Google Chrome är en webbläsare som är utvecklad av Google. Webbläsaren är gratis och har en öppen källkod som kan användas på alla större operativsystem som Windows, macOS, Linux och Chrome OS.

Vad är då nytt med Google Chrome?

Idag när vi öppnade upp webbläsaren Google Chrome så nåddes vi så som många andra att några nya funktioner har släppts. Några av dom funktionerna som har släppts är: 

 • Kopiera länk till markering
  Med den nya funktionen Kopiera länk till markering så kan du nu dela med dig av t,ex en specifik text eller stycke på en sida via en länk. För att använda Kopiera länk till markering så gör du så här:
 1. Markera den text eller det stycke som du vill dela.
 2. Högerklicka och välj Kopiera länk till markering.
 3. Klistra in länken och skicka iväg till mottagaren.  
 • Filsökning
  Den andra nya funktionen som Google har lag till i Google Chrome är filsökning. Med denna funktion så kan du snabbare hitta den flik du söker om du t,ex har många flikar öppna. 
 • Färgtema och bakgrund
  Den sista grejen som är nytt med Google Chrome är att du nu kan anpassa Google chrome med olika färger och bakgrunder. För dig som vill veta mer så kan ni läsa mer dom här nyheterna så kan ni använda den här länken: chrome://whats-new/?auto=true

Senaste inläggen

Så gör du ett bra nyhetsbrev

Så gör du ett bra nyhetsbrev

Definiera Målgrupp Att rikta in sig på rätt målgrupp är avgörande för att skapa ett framgångsrikt nyhetsbrev. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att ett bra nyhetsbrev börjar med att förstå vem som läser det. Identifiera läsaren För oss är det viktigt att känna till vem som läser våra nyhetsbrev. Det handlar om att identifiera […]

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad innebär sökordskostnad När vi hjälper företag att synas bättre på nätet, pratar vi ofta om sökordskostnad. Det är priset du betalar för att dina annonser ska visas när någon söker på specifika ord eller fraser i sökmotorer som Google. Grunderna i kostnad per klick Kostnad per klick (CPC), är det belopp vi betalar varje […]

Kontakta oss