fbpx

Nyheter i Google Chrome

Vi är ett företag inom digital marknadsföring som fokuserar på webbsidor, SEO och onlineannonsering. I det här inlägget så kommer vi att kolla närmare på lite nyheter som har tillkommit i Google Chrome nedan, samt om vad Google Chrome är och hur du kan utnyttja den till sin fulla potential.

Här nedan kan du läsa lite kort om vad Google Chrome är och vad du kan göra med dom nya funktionerna i Google Chrome.

Kort om Google Chrome

Google Chrome är en webbläsare som är utvecklad av Google. Webbläsaren är gratis och har en öppen källkod som kan användas på alla större operativsystem som Windows, macOS, Linux och Chrome OS.

Vad är då nytt med Google Chrome?

Idag när vi öppnade upp webbläsaren Google Chrome så nåddes vi så som många andra att några nya funktioner har släppts. Några av dom funktionerna som har släppts är: 

 • Kopiera länk till markering
  Med den nya funktionen Kopiera länk till markering så kan du nu dela med dig av t,ex en specifik text eller stycke på en sida via en länk. För att använda Kopiera länk till markering så gör du så här:
 1. Markera den text eller det stycke som du vill dela.
 2. Högerklicka och välj Kopiera länk till markering.
 3. Klistra in länken och skicka iväg till mottagaren.  
 • Filsökning
  Den andra nya funktionen som Google har lag till i Google Chrome är filsökning. Med denna funktion så kan du snabbare hitta den flik du söker om du t,ex har många flikar öppna. 
 • Färgtema och bakgrund
  Den sista grejen som är nytt med Google Chrome är att du nu kan anpassa Google chrome med olika färger och bakgrunder. För dig som vill veta mer så kan ni läsa mer dom här nyheterna så kan ni använda den här länken: chrome://whats-new/?auto=true

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss