fbpx

Nytt kontor på Mejerigatan

Vi på Sörmlands Webbyrå AB har äntligen börjat landa i vårt nya kontor på Mejerigatan 11 i Katrineholm.

Sedan 2015 så hade vi vårt kontor på Drottninggatan 1 här i Katrineholm. Dock så kände att det kanske var dags att utöka och då hittade vi en ny kontorslokal på Mejerigatan som passade oss perfekt.

Kontoret hyr vi av KIAB och det har alla förutsättningar som vi behöver för att fortsätta växa och kunna leverera högklassig SEO, service och support av hemsidor.

Fördelarna med det här kontoret jämför med det gamla

Det finns alltid för och nackdelar med allt men vad vi känner än så länge med det nya kontoret så känns det bara som att det finns fördelar.

Det gamla kontoret på Drottninggatan hade sin charm och var en bra start men det fanns också ett par nackdelar.

Till skillnad från det gamla kontoret så har vi alla separata kontor. Vi nu ett kök där vi kan diska, laga enklare mat samt förvara mat då vi tidigare inte hade något kylskåp.

Idag i det nya kontoret så har vi också ett sällskapsrum där vi kan ha personalmöten, fika pauser eller sitta ner och äta lunch i lugn o ro.

En annan sak som är nytt då vi idag har mycker mer yta att nyttja är att vi nu har ett konferensrum, serverrum, arkivering och ett rum där vi kan stretcha och träna.

Som ni ser så finns det många fördelar med det nya kontoret och det finns inte bara fördelar för oss som jobbar här på Sörmlands Webbyrå.

En annan sak som är en fördel för oss men också för våra besökare är att utanför kontoret så finns det en stor parkering.

Det gamla kontoret låg väldigt centralt i Katrineholm vilket var bra. Dock så fanns det inte så många parkeringsplatser att parkera sin bil på. Detta var också något som vi blev påverkade av då man var tvungen att leta och oftast parkera en längre bit bort.

Så för dig som ska besöka oss så är det nu mycker mer tillgängligt och lättare att hitta en (eller flera) ledig parkeringsruta.

För dig som vill veta mer om vårt nya kontor så är ni välkomna att besöka det på Mejerigatan 11. Välkomna

Senaste inläggen

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Förstå din Målgrupp Att få besökare att omvandlas till kunder på din webbshop börjar med en sak: att verkligen förstå vilka de är. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att nyckeln ligger i att identifiera och tillgodose våra kunders behov, för det är när vi ger dem vad de vill ha som magin verkligen händer. […]

Hjälp Google att hitta dina inlägg snabbare

Hjälp Google att hitta dina inlägg snabbare

Indexering är en central del av hur vi på Sörmlands Webbyrå AB får webbsidor att synas på Google. När vi pratar om indexering menar vi processen där Googles botar, även känt som spindlar, besöker och katalogiserar sidor från webbsidor. Det här är nyckeln till att bli synlig i sökresultaten. Steg för Indexering: För att påskynda […]

Kontakta oss