0150 10 321 | info@sormlandswebbyra.se

Sociala Medier

För många företag är sociala medier en kanal ut mot kunderna. Men tyvärr finns det inte alltid tid, kunskap och/eller resurser för att hålla igång sociala medier konton. Här kan vi på Sörmlands Webbyrå hjälpa till. Vare sig det gäller Facebook, Twitter eller Instagram. Vi kan uppdatera dina kunder med tips, nyheter, erbjudanden samt snabbt svara på eventuella lättare frågor.

Facebook

Världens mest använda sociala nätverk. Används av både privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa till att underhålla ditt företags Facebook sida.  Vi kan även om så önskas sköta annonsering på Facebook.

Instagram

Enligt en rapport från IIS så använder idag fyra av tio svenskar Instagram. Behöver ni hjälp med att fylla företagets Instagram flöde så kan vi hjälpa er med redaktionellt innehåll.

Twitter

Behöver ni hjälp att behålla ett aktivt Twitter flöde till era besökare och kunder så kan vi hjälpa er med det.

Kontakta oss för hjälp med sociala medier

7 + 4 =

Guide för marknadsföring via Pinterest

Detta sociala medie är lite mer okänt för många i Sverige då mediet står lite i skuggan av både Instagram och Facebook. Dock är Pinterest verkligen inte ett litet socialt medie, totalt finns 175 miljoner aktiva användare per månad . Vi bestämde oss för att...

läs mer

8 fyndiga sätt för mer trafik till hemsidan

Att få trafik till din hemsida är inte något som normalt kommer per automatik utan det är något du behöver jobba för. Det handlar helt enkelt om hur mycket content du har på din hemsida och hur bra det rankar på Google. Lite förenklat kanske men i grund...

läs mer