Chat with us, powered by LiveChat
0150 10 321 | info@sormlandswebbyra.se

Sociala Medier

För många företag är sociala medier en kanal ut mot kunderna. Men tyvärr finns det inte alltid tid, kunskap och/eller resurser för att hålla igång sociala medier konton. Här kan vi på Sörmlands Webbyrå hjälpa till. Vare sig det gäller Facebook, Twitter eller Instagram. Vi kan uppdatera dina kunder med tips, nyheter, erbjudanden samt snabbt svara på eventuella lättare frågor.

Facebook

Världens mest använda sociala nätverk. Används av både privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa till att underhålla ditt företags Facebook sida.  Vi kan även om så önskas sköta annonsering på Facebook.

Instagram

Enligt en rapport från IIS så använder idag fyra av tio svenskar Instagram. Behöver ni hjälp med att fylla företagets Instagram flöde så kan vi hjälpa er med redaktionellt innehåll.

Twitter

Behöver ni hjälp att behålla ett aktivt Twitter flöde till era besökare och kunder så kan vi hjälpa er med det.

Kontakta oss för hjälp med sociala medier

Samtycke för överlämning av personuppgifter.

4 + 2 =

Därför rankar inte din sida på Google

Vi brukar få frågor om varför en webbsida eller e-handel shop inte rankar på Google eftersom vi jobbar med sökmotoroptimering.  Vi har samlat några av de vanligaste orsakerna till detta. Det beror mycket från fall till fall. Enklast är det i alla fall att titta på...

läs mer

Google Analytics Gudie

Google Analytics Guide Det pålitliga och kostnadsfria verktyget för webbanalyser Google Analytics är ett verktyg för webbplatsägare. Med Google Analytics får du en insyn om besökarnas beteende och webbplatsens besökarantal och trafikfällor. Mer...

läs mer