fbpx

Webbyrå och SEO för företag i Södertälje

Funderar du på att ta ditt företag till nästa nivå och skapa en användarvänlig, professionell webbplats som ger din verksamhet den stora synligheten den behöver?

Med vår heltäckande tjänst erbjuder vi domänregistrering, webbhotell och utveckling samt SEO-tjänster så att du kan fokusera på vad som är viktigast, driften av ditt företag.

Detaljerad Beskrivning

Kompletta lösningar för webbdesign och webbutveckling för företag i Södertälje

Vi erbjuder ett komplett paket som ger dig allt du behöver för att lyckas online. Innehållet i vårt webbplatspaket inkluderar:

  • Registrering av domän och webbhotell
  • Design och utveckling av hemsida med hjälp av HTML5 och CSS3.
  • Maximera din webbplats synlighet för potentiella kunder och håll dig på topp i sökmotorresultaten med hjälp av sökmotoroptimering (SEO).
  • Förvaltning och löpande underhållsarbete av din webbplats.
  • Innehållshantering och skapande av innehåll är viktigt för att se till att din webbplats är fräsch, stimulerande och uppdaterad.
  • Analys och statistik för att bevaka och förbättra webbplatsens prestanda.
  • SSL-certifikat och skydd mot skadlig kod.
Scope of Service :

Underhåll & Support

När du väljer oss kan du vara säker på att få den support och det underhåll du behöver. Vi står redo att hjälpa dig med löpande underhållstjänster och erbjuda dig rådgivning när det är nödvändigt. Det ska vara smidigt att satsa på din webbplats!

SEO (Sökmotoroptimering)

Vi är specialiserade på att hjälpa dig att förbättra din webbplats SEO-resultat. Vi kan optimera din webbplats så att den är synlig och tillgänglig för potentiella kunder i Södertälje och närliggande områden.

Texter och bilder

Vi kan hjälpa dig att uppdatera, skapa och organisera alla texter och bilder på din webbplats. För att förbättra din hemsidas prestanda, glans och relevans kan vi anpassa innehållet efter din bransch i Södertälje.

Vår Process

Vår noggrant utformade process är skräddarsydd för att hjälpa dig att nå de resultat du önskar.

Sörmlands Webbyrå samarbetar vi med våra kunder för att förstå deras behov och skapa en webbplats som passar just dem. Vi är fast beslutna att hjälpa dig att uppnå de resultat du letar efter. Med modern teknik och erfarenhet har vi alla verktyg som behövs för att skapa en användbar, nytänkande och unik webbplats som uttrycker dina mål.

01.

Upptäcka

Vi vill förstå dina behov och mål så att vi kan skapa en webbplats som genererar trafik och kunder.

02.

Analys

Genom att analysera detaljer, trend och andra indikatorer kan vi skapa en webbplats som är engagerande, användarvänlig och unik - helt i linje med dina mål.

03.

Hemsidan

Vi skapar design med hjälp av den senaste tekniken och använder funktioner som är skräddarsydda för att uppfylla dina behov.

04.

Underhåll och drift

Vi tillhandahåller löpande underhållstjänster och innehållsuppdateringar för att hålla din webbplats smidig och uppdaterad.

Pris För Webbyrå Södertälje

Prisplan

Vår prissättningsplan är skräddarsydd för dina individuella behov, med paket som passar alla budgetar. Oavsett om du behöver en helt ny webbplats och hosting eller fullständig hantering av SEO, innehållsskapande och analys.

Ny Hemsida

Vi bygger företagshemsidor i WordPress

SEK 3000 / exkl moms

Våra priser på nya hemsidor sträcker sig från 3000 kr exkl moms och uppåt beroende på komplexiteten och hur mycket innehåll den tänkta hemsidan ska innehålla.

Förvaltning

Webbhotell, E-Post, Drift, Backup och support.

SEK 850 / exkl moms

Vi erbjuder månatliga förvaltningspaket för att hålla din webbplats säker och uppdaterad. Detta inkluderar webbhotell och e-posttjänster, från 850 kr exkl. moms.

Komplett

Det som ingår i förvaltning + sökmotoroptimering

SEK 1500 / exkl moms

Vi tar hand om sidan åt dig och jobbar för fler och bättre placeringar . Detta omfattar SEO, innehållsskapande och analys. Priserna börjar från 1500 kr exkl. moms per månad

Hjälpcenter för företag i Södertälje

Vanliga frågor

Här hittar du omfattande svar på några av våra vanligaste frågor om vad vi erbjuder och hur vi arbetar.

Att registrera en domän är det första steget mot en officiell närvaro på webben. Du kan göra detta genom att söka och köpa ett domännamn via en registrator som Sörmlands Webbyrå.

Allt du behöver göra är att fylla i den information som krävs och betala med kreditkort eller annan betalningsmetod. Processen är vanligtvis snabb och enkel, och när du väl har registrerat ditt domännamn är det ditt att använda så länge du förnyar det innan det löper ut.

Webbhotell är en viktig del av varje webbplats och ger det utrymme som behövs för att lagra webbfiler, t.ex. bilder, videor, text och kod. Sörmlands Webbyrå erbjuder pålitliga webbhotellslösningar med en rad olika paket att välja mellan.

Vi hjälper dig att välja rätt paket för dina behov och guidar dig genom installationsprocessen. När allt är klart är du redo att lansera din webbplats och komma igång med din närvaro på nätet.

Sökmotoroptimering, eller SEO i korthet, är processen att optimera en webbplats för att öka dess synlighet på sökmotorernas resultatsidor (SERP). Genom noggrann sökordsforskning, innehållsoptimering och intern ,och externlänkning kan vi hjälpa dig att förbättra synligheten och öka din webbplats på Googles sökresultat.

Analys och statistik är viktiga för att förstå hur besökare interagerar med din webbplats. Genom att analysera data som sidvisningar, tid på sidan, avvisningsfrekvens med mera kan vi identifiera förbättringsområden och göra ändringar för att öka konverteringarna.

Detta kommer att hjälpa dig att få en bättre förståelse för dina kunder så att kan du fokusera på att ge dem den bästa möjliga användarupplevelsen.

Förutom domänregistrering, webbhotell och Sökmotoroptimering erbjuder vi en rad andra tjänster, t.ex. skapande och hantering av innehåll, förvaltning av hemsida, flytt av WordPress hemsida med mera. Med oss vid din sida kan du vara säker på att din närvaro på nätet blir så effektiv som möjligt.

Starta ditt projekt nu!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång!

Det finns ingen anledning att vänta längre! Vi vill hjälpa dig att uppnå bästa möjliga närvaro på nätet för ditt företag. Vårt expertteam kommer att se till att din webbplats ser fantastisk ut, fungerar optimalt och genererar mer trafik – så vad väntar du på? Ta kontakt med oss idag och låt oss börja bygga en framgångsrik framtid tillsammans.