fbpx

Söktrender: Köpa påskgodis online & göra eget påskgodis

Söktrender: Köpa påskgodis online & göra eget påskgodis

Veckan till ära så tittar vi närmare på söktermen påskgodis. Vad googlar vi när det kommer till påskgodis? Kan vi se några trender?

Tips på läsning:

5 fyndiga sökord för bagerier

5 sökords idéer för takduschar 

Köpa påskgodis online ökar varje år

Till att börja med kan vi utläsa att intresset för att beställa godis på nätet har ökat år från år enligt Google Trends. 

Särskilt i år ser det ut att bli rekord på exempelvis söktermen “påskgodis online”. Härifrån kan vi nog dra slutatsen att folk har börjat söka mer efter att köpa sitt påskgodis på nätet.

Göra eget påskgodis och påskgodis recept

När vi kollar påskgodis relaterade sökord så är “påskgodis recept” och “baka påskgodis” bland de mer populära termerna. Det ser alltså ut som det är allt mer poppis att göra eget godis.

Lite mer alternativa sökningar

Sen kommer det lite mer “alternativa” påskgodis sökningarna. Detta kanske hänger ihop med att vi vill göra eget godis. Dessa termer har funnits ett litet tag och fortsätter att öka. 

Detta är  “LCHF påskgodis”,  “sockerfritt påskgodis” och “vegansk påskgodis”.

Häng med i trenden

Så för den som säljer godis på nätet eller kanske har en butik som säljer godis. Finns här läge att hänga med i påskgodis trenden för att stå ut lite. Om inte i år. Så kanske nästa år.

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss