fbpx

Söktrender: Köpa påskgodis online & göra eget påskgodis

Söktrender: Köpa påskgodis online & göra eget påskgodis

Veckan till ära så tittar vi närmare på söktermen påskgodis. Vad googlar vi när det kommer till påskgodis? Kan vi se några trender?

Tips på läsning:

5 fyndiga sökord för bagerier

5 sökords idéer för takduschar 

Köpa påskgodis online ökar varje år

Till att börja med kan vi utläsa att intresset för att beställa godis på nätet har ökat år från år enligt Google Trends. 

Särskilt i år ser det ut att bli rekord på exempelvis söktermen “påskgodis online”. Härifrån kan vi nog dra slutatsen att folk har börjat söka mer efter att köpa sitt påskgodis på nätet.

Göra eget påskgodis och påskgodis recept

När vi kollar påskgodis relaterade sökord så är “påskgodis recept” och “baka påskgodis” bland de mer populära termerna. Det ser alltså ut som det är allt mer poppis att göra eget godis.

Lite mer alternativa sökningar

Sen kommer det lite mer “alternativa” påskgodis sökningarna. Detta kanske hänger ihop med att vi vill göra eget godis. Dessa termer har funnits ett litet tag och fortsätter att öka. 

Detta är  “LCHF påskgodis”,  “sockerfritt påskgodis” och “vegansk påskgodis”.

Häng med i trenden

Så för den som säljer godis på nätet eller kanske har en butik som säljer godis. Finns här läge att hänga med i påskgodis trenden för att stå ut lite. Om inte i år. Så kanske nästa år.

Lämna ett meddelande

Om Sörmlands Webbyrå

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att få ut det mesta av sin närvaro på nätet. 

Senaste inlägg

Behöver du Hjälp med Webben?

Vi kan hjälpa dig. Eller så vet vi någon som kan.
Ta ditt företag Online

Har ditt företag frågor och vill komma i kontakt med oss?

Om du vill att ditt företag ska lyfta, kontakta oss. Vi tar en titt på vad du gör och ger dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen.