fbpx

Söktrender: Köpa påskgodis online & göra eget påskgodis

Söktrender: Köpa påskgodis online & göra eget påskgodis

Veckan till ära så tittar vi närmare på söktermen påskgodis. Vad googlar vi när det kommer till påskgodis? Kan vi se några trender?

Tips på läsning:

5 fyndiga sökord för bagerier

5 sökords idéer för takduschar 

Köpa påskgodis online ökar varje år

Till att börja med kan vi utläsa att intresset för att beställa godis på nätet har ökat år från år enligt Google Trends. 

Särskilt i år ser det ut att bli rekord på exempelvis söktermen “påskgodis online”. Härifrån kan vi nog dra slutatsen att folk har börjat söka mer efter att köpa sitt påskgodis på nätet.

Göra eget påskgodis och påskgodis recept

När vi kollar påskgodis relaterade sökord så är “påskgodis recept” och “baka påskgodis” bland de mer populära termerna. Det ser alltså ut som det är allt mer poppis att göra eget godis.

Lite mer alternativa sökningar

Sen kommer det lite mer “alternativa” påskgodis sökningarna. Detta kanske hänger ihop med att vi vill göra eget godis. Dessa termer har funnits ett litet tag och fortsätter att öka. 

Detta är  “LCHF påskgodis”,  “sockerfritt påskgodis” och “vegansk påskgodis”.

Häng med i trenden

Så för den som säljer godis på nätet eller kanske har en butik som säljer godis. Finns här läge att hänga med i påskgodis trenden för att stå ut lite. Om inte i år. Så kanske nästa år.

Senaste inläggen

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Shopify SEO-konsulter erbjuder ovärderlig expertis för att optimera din e-handelsbutik. De kan hjälpa till att öka din webbplats synlighet, förbättra trafiken och öka konverteringarna genom att dra nytta av sökmotoroptimering. Vad är en Shopify SEO Konsult? En Shopify SEO konsult är en expert på sökmotoroptimering (SEO) specifikt för Shopify-butiker. Dessa specialister kan hjälpa till med …

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik Läs mer »

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Inledningsvis kan Shopify SEO vara en utmaning, men när du förstår det grundläggande är det lätt att applicera. Med relevant SEO-strategi kan du dra nytta av organisk trafik och locka mer besökare till din Shopify-butik. Vad är Shopify SEO? Shopify SEO är processen för att optimera din webbutik för att förbättra dess synlighet i sökmotorer …

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik Läs mer »

Kontakta oss