fbpx

Webbyrå och SEO för företag i Trosa

Webbyrå och SEO för företag i Trosa

Behöver du hjälp med att bygga din företagswebbplats eller göra den mer synlig? Vi erbjuder en heltäckande lösning från domänregistrering till webbhotell, webbplatsutveckling och SEO. Låt oss hjälpa dig att se till att din närvaro på nätet är så kraftfull som möjligt!

Detaljerad Beskrivning

Heltäckande webbplatspaket för företag i Trosa

Vi är stolta över att kunna presentera ett all-inclusive-paket för webbplatser, som omfattar…

  • Domänregistrering och webbhotell.
  • HTML5 och CSS3 för att skapa dynamiska, engagerande webbplatser.
  • Maximera din webbplats synlighet bland potentiella kunder genom att använda avancerad Sökmotoroptimering (SEO) för att se till att din webbplats ses av potentiella kunder.
  • Regelbunden underhåll och uppdatering av webbplatsen.
  • Lokalt fotograferade och licenserade bilder från Trosa.
  • Nå dina kunder på flera olika plattformar med hjälp av integrering av sociala medier.
  • Analyserar noggrant din webbplats prestanda med hjälp av omfattande analysspårning.
  • SSL-certifikat och skydd mot skadlig kod för ökad säkerhet.
Scope of Service :

Underhåll & Support

Vi prioriterar underhåll och skydd av din webbplats och är alltid tillgängliga för att svara på frågor eller lösa problem som uppstår. På vårt företag vet vi hur viktigt det är för en webbplats framgång att den får regelbunden uppmärksamhet.

SEO (Sökmotoroptimering)

Vår SEO-tjänst är utformad för att maximera din webbplats synlighet och förbättra dess placering i sökmotorer, vilket ger dig tillgång till en ännu större grupp potentiella kunder i Trosa och de närliggande områdena utanför. Dra nytta av vår expertis redan idag!

Texter och bilder

Vårt team kan hjälpa dig att väcka liv i din webbplats med skräddarsytt och fängslande textinnehåll och bilder som är specifika för din bransch. Med vår hjälp skapar vi den perfekta kombinationen av text och bildinnehåll.

Vår Process

Vår noggranna process och vårt orubbliga engagemang för kvalitet ger resultat för företag i Trosa

Sörmlands Webbyrå strävar vi ständigt efter att ge våra kunder en så bra upplevelse som möjligt. På så sätt kan de koncentrera sig på sin kärnverksamhet i stället för att oroa sig för alla webbplatsrelaterade frågor. Vår process är enkel och transparent, och när du kommer till oss tar vi oss tid att förstå dina behov och mål.

Vill du veta mer om vår process eller ta reda på hur vi kan hjälpa just ditt företag så kontakta oss via vårt kontaktformulär, info@sormlandswebbyra.se eller via 0150-103 21 så hjälper vi dig.

01.

Kontakt

För att påbörja vår resa tillsammans måste vi först bekanta oss med din verksamhet och vad du förväntar dig av oss. Vi måste ta oss tid att förstå dina behov och ambitioner så att vi kan bygga en webbplats som är utformad efter era mål och behov.

02.

Djupdykning

En framgångsrik webbplats bygger på tre huvudkomponenter: design, användarvänlighet och synlighet. Vi granskar varje del av dessa komponenter för att säkerställa en unik och användarvänlig upplevelse för alla dina besökare och kunder.

03.

Uppsättning av webbplatsen

När vi har lärt känna din verksamhet, era mål och behov med hemsidan börjar arbetat med att ge liv åt din webbplats. Vi använder oss av användarvänlig och tilltalande design som är optimerad för alla enheter.

04.

Underhåll och drift

För att se till att din webbplats håller högsta prestanda och är uppdaterad med det senaste innehållet erbjuder vi löpande underhållstjänster och uppdateringar.

Pris För Webbyrå Trosa

Prisplan

Vår prissättning är skräddarsydd för att möta varje kunds individuella budget och behov. Våra paket omfattar allt från att bygga en ny webbplats, webbhotell till omfattande förvaltning av webbplatsen inklusive SEO-optimering, innehållsskapande och analys.

Ny Hemsida

Vi bygger företagshemsidor i WordPress

SEK 3000 / exkl moms

Våra priser på nya hemsidor sträcker sig från 3000 kr exkl moms och uppåt beroende på komplexiteten och hur mycket innehåll den tänkta hemsidan ska innehålla.

Förvaltning

Webbhotell, E-Post, Drift, Backup och support.

SEK 850 / exkl moms

Vi erbjuder månatliga förvaltningspaket för att hålla din webbplats säker och uppdaterad. Detta inkluderar webbhotell och e-posttjänster, från 850 kr exkl. moms.

Komplett

Det som ingår i förvaltning + sökmotoroptimering

SEK 1500 / exkl moms

Vi tar hand om sidan åt dig och jobbar för fler och bättre placeringar . Detta omfattar SEO, innehållsskapande och analys. Priserna börjar från 1500 kr exkl. moms per månad

Hjälpcenter för företag i Trosa

Vanliga frågor från Trosa

Här hittar du svar på alla vanliga frågor om våra tjänster som t.ex. webbdesign, utveckling, webbhotell och SEO-lösningar. Vårt team av specialister är tillgängliga och redo att hjälpa ditt företag i Trosa. För mer omfattande information om någon av våra tjänster, kontakta oss gärna! Vi är glada över att få samarbeta med dig!

I Trosa omfattar våra tjänster webbdesign, utveckling, hosting och SEO-tjänster. För dem som är intresserade av en mer omfattande strategi för sin närvaro på nätet erbjuder vi särskilda förvaltningspaket som inkluderar hosting, e-postadresser och regelbundna innehållsuppdateringar.

Våra priser för nya webbplatser i Trosa börjar på 3000 kr (exkl. moms), beroende på projektets komplexitet och innehåll.

Vårt omfattande förvaltningspaket omfattar hosting, e-post och innehållsuppdateringar. Dessutom ger vi dig kontinuerliga underhållstjänster för att se till att din webbplats fungerar optimalt och alltid är uppdaterad.

Vi tror på rättvisa priser utan dolda agendor. Den enda gången du kan komma att debiteras lite mer är om du behöver ytterligare innehåll eller tjänster för din webbplats.

Ja, vi erbjuder SEO-tjänster som hjälper dig att avsevärt öka din webbplats synlighet och ranking i sökmotorresultaten. Dessutom är våra tjänster för innehållsskapande och analys utformade just för ditt företags behov.

Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Om du letar efter en pålitlig partner som kan hjälpa dig att bygga och administrera din företagswebbplats, behöver du inte leta längre än till Sörmlands Webbyrå. Vi har helhetslösningar från domänregistrering hela vägen till webbhotell, utveckling och SEO-optimering.