fbpx

Vad ingår i Rank Math SEO Pro?

I det här inlägget så kommer vi att kolla lite närmare på vad Rank Math SEO Pro har att erbjuda och vad man kan göra med det. För dig som inte vet vad Rank Math är så rekommenderar vi att du först läser inlägget Vad är Rank Math.

Rank Math SEO Pro är till för dom som redan kan lite om SEO och som vill involvera sig mer i sin egna hemsidas SEO. För dig som kanske känner dig lite ny på området men som fortfarande vill testa så kan Rank Math kostnadsfria versionen vara något för dig.

Men för dig som redan är insatt och kanske redan har läst den artikeln så kan du läsa mer om vad som ingår i Rank Math SEO Pro här nedan.

Det här ingår i Rank Math SEO Pro

Om ni redan har läst det tidigare inlägget Vad är Rank Math så vet ni att det är ett tillägg i WordPress som man kan sökoptimera sin hemsida med.

I Rank Math SEO Pro som är betalversionen av Rank Math så ingår det ett flertal premiumfunktioner som inte är tillgängliga i den kostnadsfria versionen.

För dig som vill veta vilka grundläggande funktioner som ingår i Rank Maths kostnadsfria version så kan ni kolla in inlägget: Vad ingår i Rank Math?.

Där kan ni läsa om dom olika funktionerna och vad dom gör.

Här nedan så har vi satt ihop en lista med alla premium funktioner som ingår i Rank Math SEO Pro. Här beskriver vi också vad dom olika funktionerna gör och hur du kan dra nytta av dom.

  • Sökordsrankning
  • Integration av Google Trender
  • Google Video SEO webbplatskarta
  • Google Nyheter SEO webbplatskarta
  • Flera platser för lokal SEO
  • Fler fördefinierade schematyper
  • Google AdSense intjäningshistorik
  • Vattenstämpla bilder på sociala medier automatiskt

Med alla dom är premium funktionerna som ingår i Rank Math så är du nu redo för att ta över världen. Men om du känner att det blir för mycket och skulle vilja ha hjälp med din hemsidas SEO så hjälper vi gärna till.
Kontakta oss på info@sormlandswebbyra.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Senaste inläggen

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Förstå din Målgrupp Att få besökare att omvandlas till kunder på din webbshop börjar med en sak: att verkligen förstå vilka de är. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att nyckeln ligger i att identifiera och tillgodose våra kunders behov, för det är när vi ger dem vad de vill ha som magin verkligen händer. […]

Hjälp Google att hitta dina inlägg snabbare

Hjälp Google att hitta dina inlägg snabbare

Indexering är en central del av hur vi på Sörmlands Webbyrå AB får webbsidor att synas på Google. När vi pratar om indexering menar vi processen där Googles botar, även känt som spindlar, besöker och katalogiserar sidor från webbsidor. Det här är nyckeln till att bli synlig i sökresultaten. Steg för Indexering: För att påskynda […]

Kontakta oss