fbpx

Vad ingår i Rank Math SEO Pro?

I det här inlägget så kommer vi att kolla lite närmare på vad Rank Math SEO Pro har att erbjuda och vad man kan göra med det. För dig som inte vet vad Rank Math är så rekommenderar vi att du först läser inlägget Vad är Rank Math.

Rank Math SEO Pro är till för dom som redan kan lite om SEO och som vill involvera sig mer i sin egna hemsidas SEO. För dig som kanske känner dig lite ny på området men som fortfarande vill testa så kan Rank Math kostnadsfria versionen vara något för dig.

Men för dig som redan är insatt och kanske redan har läst den artikeln så kan du läsa mer om vad som ingår i Rank Math SEO Pro här nedan.

Det här ingår i Rank Math SEO Pro

Om ni redan har läst det tidigare inlägget Vad är Rank Math så vet ni att det är ett tillägg i WordPress som man kan sökoptimera sin hemsida med.

I Rank Math SEO Pro som är betalversionen av Rank Math så ingår det ett flertal premiumfunktioner som inte är tillgängliga i den kostnadsfria versionen.

För dig som vill veta vilka grundläggande funktioner som ingår i Rank Maths kostnadsfria version så kan ni kolla in inlägget: Vad ingår i Rank Math?.

Där kan ni läsa om dom olika funktionerna och vad dom gör.

Här nedan så har vi satt ihop en lista med alla premium funktioner som ingår i Rank Math SEO Pro. Här beskriver vi också vad dom olika funktionerna gör och hur du kan dra nytta av dom.

  • Sökordsrankning
  • Integration av Google Trender
  • Google Video SEO webbplatskarta
  • Google Nyheter SEO webbplatskarta
  • Flera platser för lokal SEO
  • Fler fördefinierade schematyper
  • Google AdSense intjäningshistorik
  • Vattenstämpla bilder på sociala medier automatiskt

Med alla dom är premium funktionerna som ingår i Rank Math så är du nu redo för att ta över världen. Men om du känner att det blir för mycket och skulle vilja ha hjälp med din hemsidas SEO så hjälper vi gärna till.
Kontakta oss på info@sormlandswebbyra.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Lämna ett meddelande

Om Sörmlands Webbyrå

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att få ut det mesta av sin närvaro på nätet. 

Senaste inlägg

Behöver du Hjälp med Webben?

Vi kan hjälpa dig. Eller så vet vi någon som kan.
Ta ditt företag Online

Har ditt företag frågor och vill komma i kontakt med oss?

Om du vill att ditt företag ska lyfta, kontakta oss. Vi tar en titt på vad du gör och ger dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen.