fbpx

Vad ingår i Rank Math SEO Pro?

I det här inlägget så kommer vi att kolla lite närmare på vad Rank Math SEO Pro har att erbjuda och vad man kan göra med det. För dig som inte vet vad Rank Math är så rekommenderar vi att du först läser inlägget Vad är Rank Math.

Rank Math SEO Pro är till för dom som redan kan lite om SEO och som vill involvera sig mer i sin egna hemsidas SEO. För dig som kanske känner dig lite ny på området men som fortfarande vill testa så kan Rank Math kostnadsfria versionen vara något för dig.

Men för dig som redan är insatt och kanske redan har läst den artikeln så kan du läsa mer om vad som ingår i Rank Math SEO Pro här nedan.

Det här ingår i Rank Math SEO Pro

Om ni redan har läst det tidigare inlägget Vad är Rank Math så vet ni att det är ett tillägg i WordPress som man kan sökoptimera sin hemsida med.

I Rank Math SEO Pro som är betalversionen av Rank Math så ingår det ett flertal premiumfunktioner som inte är tillgängliga i den kostnadsfria versionen.

För dig som vill veta vilka grundläggande funktioner som ingår i Rank Maths kostnadsfria version så kan ni kolla in inlägget: Vad ingår i Rank Math?.

Där kan ni läsa om dom olika funktionerna och vad dom gör.

Här nedan så har vi satt ihop en lista med alla premium funktioner som ingår i Rank Math SEO Pro. Här beskriver vi också vad dom olika funktionerna gör och hur du kan dra nytta av dom.

  • Sökordsrankning
  • Integration av Google Trender
  • Google Video SEO webbplatskarta
  • Google Nyheter SEO webbplatskarta
  • Flera platser för lokal SEO
  • Fler fördefinierade schematyper
  • Google AdSense intjäningshistorik
  • Vattenstämpla bilder på sociala medier automatiskt

Med alla dom är premium funktionerna som ingår i Rank Math så är du nu redo för att ta över världen. Men om du känner att det blir för mycket och skulle vilja ha hjälp med din hemsidas SEO så hjälper vi gärna till.
Kontakta oss på info@sormlandswebbyra.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss