fbpx

Vad ingår i Rank Math SEO Pro?

I det här inlägget så kommer vi att kolla lite närmare på vad Rank Math SEO Pro har att erbjuda och vad man kan göra med det. För dig som inte vet vad Rank Math är så rekommenderar vi att du först läser inlägget Vad är Rank Math.

Rank Math SEO Pro är till för dom som redan kan lite om SEO och som vill involvera sig mer i sin egna hemsidas SEO. För dig som kanske känner dig lite ny på området men som fortfarande vill testa så kan Rank Math kostnadsfria versionen vara något för dig.

Men för dig som redan är insatt och kanske redan har läst den artikeln så kan du läsa mer om vad som ingår i Rank Math SEO Pro här nedan.

Det här ingår i Rank Math SEO Pro

Om ni redan har läst det tidigare inlägget Vad är Rank Math så vet ni att det är ett tillägg i WordPress som man kan sökoptimera sin hemsida med.

I Rank Math SEO Pro som är betalversionen av Rank Math så ingår det ett flertal premiumfunktioner som inte är tillgängliga i den kostnadsfria versionen.

För dig som vill veta vilka grundläggande funktioner som ingår i Rank Maths kostnadsfria version så kan ni kolla in inlägget: Vad ingår i Rank Math?.

Där kan ni läsa om dom olika funktionerna och vad dom gör.

Här nedan så har vi satt ihop en lista med alla premium funktioner som ingår i Rank Math SEO Pro. Här beskriver vi också vad dom olika funktionerna gör och hur du kan dra nytta av dom.

  • Sökordsrankning
  • Integration av Google Trender
  • Google Video SEO webbplatskarta
  • Google Nyheter SEO webbplatskarta
  • Flera platser för lokal SEO
  • Fler fördefinierade schematyper
  • Google AdSense intjäningshistorik
  • Vattenstämpla bilder på sociala medier automatiskt

Med alla dom är premium funktionerna som ingår i Rank Math så är du nu redo för att ta över världen. Men om du känner att det blir för mycket och skulle vilja ha hjälp med din hemsidas SEO så hjälper vi gärna till.
Kontakta oss på info@sormlandswebbyra.se så hjälper vi dig så snart vi kan.

Senaste inläggen

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Shopify SEO-konsulter erbjuder ovärderlig expertis för att optimera din e-handelsbutik. De kan hjälpa till att öka din webbplats synlighet, förbättra trafiken och öka konverteringarna genom att dra nytta av sökmotoroptimering. Vad är en Shopify SEO Konsult? En Shopify SEO konsult är en expert på sökmotoroptimering (SEO) specifikt för Shopify-butiker. Dessa specialister kan hjälpa till med …

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik Läs mer »

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Inledningsvis kan Shopify SEO vara en utmaning, men när du förstår det grundläggande är det lätt att applicera. Med relevant SEO-strategi kan du dra nytta av organisk trafik och locka mer besökare till din Shopify-butik. Vad är Shopify SEO? Shopify SEO är processen för att optimera din webbutik för att förbättra dess synlighet i sökmotorer …

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik Läs mer »

Kontakta oss