fbpx

Varför skaffa Google My Business – 9 anledningar

Vi har tidigare skrivit om Google My Business för nybörjare. Om du inte skaffat Google Business än, så tänkte vi här ge några anledningar till att du ska skaffa gratis verktyget för företaget.

1. Google My Business är ett helt kostnadsfritt marknadsföringsverktyg. Skaffa gratis konto här.

2. Med Google My Business kan du ange ditt företags adress i en karta som gör det enklare för dina kunder att hitta till ditt företag.

3. Bättre synlighet i sökmotorn Google. Med Google My Business kommer dina annonser och produkter att riktas till användare som söker efter liknande produkter.

4. Fler marknadsmöjligheter med Google My Business. När du skapar ett konto i Google Business så öppnar du upp för en ny interaktiv kommunikationskanal med dina potentiella och befintliga kunder.

5. Med Google Hangouts kan du kommunicera med dina kunder och på sätt engagera och främja relationerna mellan dig och dina befintliga kunder.

6. Analyser. Med Google My Business så får du en kundinsikt där du kan läsa av statistik om hur dina kunder har agerat på din företagshemsida.

7. Du får tillgång till Google Analytics som är Googles alldeles egna analyseringsverktyg som samlar och spårar information om hur kunder har kommit till din webbplats och hur länge dom har stannat på olika sidor och vart och när dom lämnade webbplatsen.

8. Kundrecensioner. Med Google My Business får du ta del av dina kunders recensioner och får även möjlighet att uppmuntra och svara på dina recensioner.

9. I Google My Business så medföljer ett flertal viktiga verktyg som gör det möjligt att du aktivt kan utveckla och förbättra din marknadsföring för din webbplats.

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss