fbpx

Varför skaffa Google My Business – 9 anledningar

Vi har tidigare skrivit om Google My Business för nybörjare. Om du inte skaffat Google Business än, så tänkte vi här ge några anledningar till att du ska skaffa gratis verktyget för företaget.

1. Google My Business är ett helt kostnadsfritt marknadsföringsverktyg. Skaffa gratis konto här.

2. Med Google My Business kan du ange ditt företags adress i en karta som gör det enklare för dina kunder att hitta till ditt företag.

3. Bättre synlighet i sökmotorn Google. Med Google My Business kommer dina annonser och produkter att riktas till användare som söker efter liknande produkter.

4. Fler marknadsmöjligheter med Google My Business. När du skapar ett konto i Google Business så öppnar du upp för en ny interaktiv kommunikationskanal med dina potentiella och befintliga kunder.

5. Med Google Hangouts kan du kommunicera med dina kunder och på sätt engagera och främja relationerna mellan dig och dina befintliga kunder.

6. Analyser. Med Google My Business så får du en kundinsikt där du kan läsa av statistik om hur dina kunder har agerat på din företagshemsida.

7. Du får tillgång till Google Analytics som är Googles alldeles egna analyseringsverktyg som samlar och spårar information om hur kunder har kommit till din webbplats och hur länge dom har stannat på olika sidor och vart och när dom lämnade webbplatsen.

8. Kundrecensioner. Med Google My Business får du ta del av dina kunders recensioner och får även möjlighet att uppmuntra och svara på dina recensioner.

9. I Google My Business så medföljer ett flertal viktiga verktyg som gör det möjligt att du aktivt kan utveckla och förbättra din marknadsföring för din webbplats.

Senaste inläggen

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Shopify SEO-konsulter erbjuder ovärderlig expertis för att optimera din e-handelsbutik. De kan hjälpa till att öka din webbplats synlighet, förbättra trafiken och öka konverteringarna genom att dra nytta av sökmotoroptimering. Vad är en Shopify SEO Konsult? En Shopify SEO konsult är en expert på sökmotoroptimering (SEO) specifikt för Shopify-butiker. Dessa specialister kan hjälpa till med …

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik Läs mer »

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Inledningsvis kan Shopify SEO vara en utmaning, men när du förstår det grundläggande är det lätt att applicera. Med relevant SEO-strategi kan du dra nytta av organisk trafik och locka mer besökare till din Shopify-butik. Vad är Shopify SEO? Shopify SEO är processen för att optimera din webbutik för att förbättra dess synlighet i sökmotorer …

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik Läs mer »

Kontakta oss