fbpx

Vilt & Gårdsprodukter

Vilt & Gårdsprodukter

Huvudbild Viltogårdsprodukter

Vilt & Gårdsprodukter kontaktade oss för att dom ville uppdatera sin hemsida med en ny layout och med nytt innehåll. Sidan vi byggde har en stilren layout som är användarvänlig och anpassad för alla plattformar så att du kan besöka Vilt & Gårdsprodukter på datorn, surfplattan och mobilen.

Hemsidan

Hemsidan har en responsive webbdesign och fungerar på alla plattformar som dator, surfplatta och mobil och är byggd i WordPress.

På hemsidan så har vi också optimerat alla bilder så att hemsidans hastighet inte ska bli seg. 

Temat på hemsidan är vilt och därför så har vi använt oss av bilder på vilt och färger som ger sidan den där sista touchen.

Vilka är Vilt & Gårdsprodukter?

Vilt & Gårdsprodukter är en gårdsbutik där dom säljer ekologiskt närproducerade viltvaror som kött, pälsar och andra matlagnings tillbehör.

Ni hittar Vilt & Gårdsprodukter på Båltsnäsgård som ligger utanför Katrineholm på vägen mot Norrköping. 

Snabbfakta

  • On-page optimerad (SEO)
  • Responsive webbdesign
  • Skräddarsydd layout
  • Skapad i WordPress
  • Optimerade bilder för snabbare laddning
  • Tydlig Call-To-Action

Senaste inläggen

Vad är CMS: Hur funkar det?

Vad är CMS: Hur funkar det?

Grundläggande om CMS Definition av CMS CMS står för Content Management System och kan på svenska översättas till publiceringsverktyg eller innehållshanteringssystem. Ett CMS är en programvara som låter dig skapa, redigera och hantera en webbplats utan tekniska kunskaper. Det innebär att du kan bygga en webbplats utan att behöva lära dig kod som HTML, CSS […]

Hur lång ska en SEO-text vara?

Hur lång ska en SEO-text vara?

SEO-textlängdens betydelse När det gäller SEO-texter är det centralt att förstå hur längden på innehållet påverkar dess potentiella ranking i sökmotorer. Vi på Sörmlands Webbyrå betonar att längden bör motsvara användarens behov för bästa resultat. Nyckelfaktorer för textlängd Följande tabell beskriver nyckelfaktorer för att avgöra den optimala längden på SEO-text: Faktor Beskrivning Ämneskomplexitet Djupare ämnen […]

Kontakta oss