fbpx

Vilt & Gårdsprodukter

Vilt & Gårdsprodukter

Huvudbild Viltogårdsprodukter

Vilt & Gårdsprodukter kontaktade oss för att dom ville uppdatera sin hemsida med en ny layout och med nytt innehåll. Sidan vi byggde har en stilren layout som är användarvänlig och anpassad för alla plattformar så att du kan besöka Vilt & Gårdsprodukter på datorn, surfplattan och mobilen.

Hemsidan

Hemsidan har en responsive webbdesign och fungerar på alla plattformar som dator, surfplatta och mobil och är byggd i WordPress.

På hemsidan så har vi också optimerat alla bilder så att hemsidans hastighet inte ska bli seg. 

Temat på hemsidan är vilt och därför så har vi använt oss av bilder på vilt och färger som ger sidan den där sista touchen.

Vilka är Vilt & Gårdsprodukter?

Vilt & Gårdsprodukter är en gårdsbutik där dom säljer ekologiskt närproducerade viltvaror som kött, pälsar och andra matlagnings tillbehör.

Ni hittar Vilt & Gårdsprodukter på Båltsnäsgård som ligger utanför Katrineholm på vägen mot Norrköping. 

Snabbfakta

  • On-page optimerad (SEO)
  • Responsive webbdesign
  • Skräddarsydd layout
  • Skapad i WordPress
  • Optimerade bilder för snabbare laddning
  • Tydlig Call-To-Action

Senaste inläggen

Så gör du ett bra nyhetsbrev

Så gör du ett bra nyhetsbrev

Definiera Målgrupp Att rikta in sig på rätt målgrupp är avgörande för att skapa ett framgångsrikt nyhetsbrev. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att ett bra nyhetsbrev börjar med att förstå vem som läser det. Identifiera läsaren För oss är det viktigt att känna till vem som läser våra nyhetsbrev. Det handlar om att identifiera […]

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad innebär sökordskostnad När vi hjälper företag att synas bättre på nätet, pratar vi ofta om sökordskostnad. Det är priset du betalar för att dina annonser ska visas när någon söker på specifika ord eller fraser i sökmotorer som Google. Grunderna i kostnad per klick Kostnad per klick (CPC), är det belopp vi betalar varje […]

Kontakta oss