fbpx

Webbyrå och SEO för företag i Vingåker

Är du redo att få ditt företag att sticka ut på nätet med en kraftfull webbplats? Vi erbjuder en helhetslösning från domänregistrering, webbhotell och utveckling till SEO. Med oss vid din sida kan du vara säker på att din närvaro på nätet blir så effektiv som möjligt!

Detaljerad Beskrivning

Ge ditt företag i Vingåker den webbplats som den förtjänar

Vi är glada att kunna erbjuda ett omfattande paket för webbplatser.  I paketet ingår:

  • Webbhotell och registrering av domän.
  • Webbplats som är utvecklad med avancerad teknik, som HTML5 och CSS3.
  • Sökmotoroptimering (SEO) för att se till att din webbplats är synlig och tillgänglig för potentiella kunder.
  • Löpande underhåll av webbplatsen så att den fungerar optimalt.
  • Lokalt fotograferade och licenserade bilder med anknytning till Vingåker på hemsidan.
  • Kom i kontakt med dina kunder på en mängd olika plattformar med hjälp av integrering av sociala medier.
  • Omfattande analysspårning för att få insikt i din webbplats prestanda.
  • Öka din säkerhet med SSL-certifikat och skydd mot skadlig kod.
Scope of Service :

Underhåll & Support

Vi ger din webbplats den nödvändiga uppmärksamheten genom att prioritera underhåll och skydd.

Vi står alltid redo att svara på frågor eller lösa problem som kan dyka upp. Vi vet hur viktigt det är för en webbplats att få regelbunden uppmärksamhet för att kunna ha framgång.

SEO (Sökmotoroptimering)

Vi erbjuder SEO-tjänster som förbättrar din webbplats synlighet och placering i sökmotorer.

Detta ger dig tillgång till ännu fler potentiella kunder i Vingåker och dess omnejd. Upptäck vår expertis idag för att få bästa möjliga resultat!

Texter och bilder

Med vår hjälp kan du skapa den perfekta kombinationen av text och bildinnehåll som är anpassat till just din bransch.

Skräddarsytt och fängslande textinnehåll tillsammans med relevanta bilder förbättrar helhetsintrycket för din webbplats. Låt oss ge ditt innehåll det lilla extra!

Vår Process

Vår process är noggrant utformad för att hjälpa dig att nå dina önskade resultat med konkreta resultat.

På Sörmlands Webbyrå strävar vi alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. Vi har en noggrann och transparent process som gör att du kan koncentrera dig på din verksamhet och slippa oroa dig för webbplatsrelaterade frågor.

Vi tar oss tid att förstå dina behov och mål, och vårt orubbliga engagemang för kvalitet ger resultat för företag i Vingåker. För mer information om vår process eller hur vi kan hjälpa just ditt företag, kontakta oss via vårt kontaktformulär, info@sormlandswebbyra.se eller via 0150-103 21 så hjälper vi dig.

01.

Kontakt

Om du vill börja jobba tillsammans med oss så är det viktigt att vi först skapar en kontakt. Vi måste ta oss tid att lära känna din verksamhet, era ambitioner och era behov så att vi kan bygga en webbplats som matchar just dina mål.

02.

Analysering och statistik

Vi gör djupgående analyser och samlar in statistik för att säkerställa att din bransch sticker ut från mängden. Analysering och statistik är avgörande för att säkerställa en unik, användarvänlig upplevelse för alla dina besökare och kunder.

03.

Uppbyggnad av hemsida

När vi har fått en bild av din verksamhet, dina mål och behov med hemsidan, börjar vi uppsättningen av webbplatsen. Vi använder oss av användarvänlig design som är optimerad för alla enheter.

04.

Underhåll och drift

För att se till att din webbplats håller högsta prestanda och är uppdaterad med det senaste innehållet erbjuder vi löpande underhållstjänster och uppdateringar.

Pris För Webbyrå Vingåker

Prisplan

Våra prisplaner är utformade för att ge kunderna frihet att välja tjänster beroende på deras behov och budget. Oavsett om du är intresserad av en helt ny webbplats med hosting eller vill ha hjälp med hanteringen av din hemsida så har vi något som passar alla.

Ny Hemsida

Vi bygger företagshemsidor i Wordpress

SEK 3000 / exkl moms

Våra priser på nya hemsidor sträcker sig från 3000 kr exkl moms och uppåt beroende på komplexiteten och hur mycket innehåll den tänkta hemsidan ska innehålla.

Förvaltning

Webbhotell, E-Post, Drift, Backup och support.

SEK 850 / exkl moms

Vi erbjuder månatliga förvaltningspaket för att hålla din webbplats säker och uppdaterad. Detta inkluderar webbhotell och e-posttjänster, från 850 kr exkl. moms.

Komplett

Det som ingår i förvaltning + sökmotoroptimering

SEK 1500 / exkl moms

Vi tar hand om sidan åt dig och jobbar för fler och bättre placeringar . Detta omfattar SEO, innehållsskapande och analys. Priserna börjar från 1500 kr exkl. moms per månad

Hjälpcenter för företag i Vingåker

Vanliga frågor

För dig som har frågor och vill ha svar direkt så här vi här sammanställt några av de vanligaste frågorna som vi får så att du snabbt och enkelt kan få svar på din fråga.

Sörmlands Webbyrå erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för företag i Vingåker, inklusive domänregistrering, webbhotell, utveckling av webbplatser och sökmotoroptimering (SEO). Utöver det så erbjuder också underhålls- och driftstjänster, analys och statistik samt hjälp med att skapa innehåll.

Priserna varierar beroende på vilken tjänst du behöver. Vi har skapat en rad olika prisplaner som är skräddarsydda för att passa olika företag och budgetar. Du kan ta reda på mer genom att ta kontakt med oss via info@sormlandswebbyra.se eller genom att ringa 0150-103 21.

Det beror på projektets storlek och komplexitet, men uppskattningsvis så tar det ungefär 2-4 veckor att utforma en grundläggande webbplats. Om du behöver ytterligare tjänster som SEO eller andra anpassningar kan detta förlänga tidslinjen.

SEO står för sökmotoroptimering och syftar till att hjälpa din webbplats att få en högre placering på sökmotorernas resultatsidor. Detta kan hjälpa dig att öka antalet besökare på din webbplats och hjälpa dig att generera mer intäkter från dina produkter eller tjänster.

Ja, det gör vi. Vi kan hjälpa dig att formulera idéer och skapa innehåll för din webbplats som är engagerande och SEO-vänligt. Vi kan också ge råd om strukturen på din webbplats för att se till att den är användarvänlig och lätt att navigera.

Är du redo att starta ditt projekt?

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång!

Vi på Sörmlands Webbyrå erbjuder allt från domänregistrering till webbutveckling, webbhotell och SEO-optimering. Med våra kompletta lösningar är vi den perfekta partnern för att skapa och förvalta din företagswebbplats.