fbpx

Webbhotell

WEBBHOTELL FÖR DIG SOM VILL SLIPPA KRÅNGEL​

Behöver du ett webbhotell till din hemsida?

Har du en hemsida eller ska skaffa en hemsida till ditt företag men vet inte vilket webbhotell du ska välja? Inga problem, för vi på Sörmlands Webbyrå kan nu äntligen erbjuda våra kunder en plats på vårat egna webbhotell.

Med vårt webbhotell så slipper du dyra abonnemangskostnader och krånglig support. Du får också ett snabbt och säkert webbhotell alternativ som gör att din hemsida fungerar som den ska och ger din hemsidas besökare en bra upplevelse när dom besöker hemsidan.

Kort om webbhottell

För dig som vill veta mer om webbhotell

Här nedan kan du läsa mer om vad ett webbhotell är, hur det fungerar och fördelarna med att använda just vårt webbhotell.

Det är en tjänst som gör det möjligt att lagra olika hemsidor och andra webbplatser på nätet. Ett webbhotell består av ett flertal olika datorer som över internet samarbetar med olika webbservrar.

Webbhotells lagringsutrymmen gör det möjligt för dig att lagra mindre men också större hemsidor som kräver mycket utrymme. När man har en större hemsida så går det åt mer utrymme och vi kan erbjuda dig allt ifrån 10GB till 1024GB.

För att enkelt kunna förklara hur ett webbhotell fungerar så kan man i teorin jämföra det med ett hotell. I ett hotell precis som i ett webbhotell så finns det olika lagringsutrymmen med olika stora kapaciteter för hur mycket lagring av data man behöver.

Som ägare till en webbplats så hyr man en plats på webbhotellets server där man kan få mer eller mindre lagringsutrymme. I webbhotellet så ingår även support som kan hjälpa dig med problem som du inte själv klarar av att lösa.

Så kort och gott så kan man säga att det fungerar som ett lagringsutrymme men med service och support som du kan få hjälp med.

  • Prisvärt
  • Snabbt
  • Lokalt
  • Snabb support
  • Kostnadsfria backuper

För dig som har frågor eller andra funderingar angående vårt webbhotell så kan ni fylla i vårt kontaktformulär eller kontakta oss via vår e-post eller telefon. Så hjälper vi er med era frågor.

Varför använda sig av just vårt webbhotell?

Om du har några frågor

Ta kontakt med oss.
Vi är här för att hjälpa till.

Vi är din sidekick i den digitala världen. Vi erbjuder stöd och lösningar på superhjältenivå för alla dina webbbehov.