fbpx

Behöver du ett webbhotell till din hemsida?

Har du en hemsida eller ska skaffa en hemsida till ditt företag men vet inte vilket webbhotell du ska välja? Inga problem, för vi på Sörmlands Webbyrå kan nu äntligen erbjuda våra kunder en plats på vårat egna webbhotell.

Webbhotell

Med vårt webbhotell så slipper du dyra abonnemangskostnader och krånglig support. Du får också ett snabbt och säkert webbhotell alternativ som gör att din hemsida fungerar som den ska och ger din hemsidas besökare en bra upplevelse när dom besöker hemsidan.

Här nedan kan du läsa mer om vad ett webbhotell är, hur det fungerar och fördelarna med att använda just vårt webbhotell

Vad är ett webbhotell?

Det är en tjänst som gör det möjligt att lagra olika hemsidor och andra webbplatser på nätet. Ett webbhotell består av ett flertal olika datorer som över internet samarbetar med olika webbservrar.

Webbhotells lagringsutrymmen gör det möjligt för dig att lagra mindre men också större hemsidor som kräver mycket utrymme. När man har en större hemsida så går det åt mer utrymme och vi kan erbjuda dig allt ifrån 10GB till 1024GB.

För dig som vill veta mer om hur ett webbhotell fungerar så kan ni läsa mer om det nedan.

Så fungerar ett webbhotell

Ett webbhotell kan man säga fungerar som ett hotell då det är till för att skapa ett lagringsutrymme för olika webbplatser.

För att kunna förklara hur ett webbhotell fungerar så kan man jämföra det med ett hotell. I ett hotell precis som i ett webbhotell så finns det olika lagringsutrymmen med olika stora kapaciteter för hur mycket lagring av data man behöver.

Som ägare till en webbplats så hyr man en plats på webbhotellets server där man kan få mer eller mindre lagringsutrymme. I webbhotellet så ingår även support som kan hjälpa dig med problem som du inte själv klarar av att lösa.

Så kort och gott så kan man säga att det fungerar som ett lagringsutrymme men med service och support som du kan få hjälp med.

Varför använda sig av just vårt webbhotell?

Det finns många olika webbhotell som man kan välja mellan men vi har upplevt att många webbhotell är dyrare än vad dom behöver vara och kan ibland upplevas långsamma.

Med vårt molnbaserade webbhotell så ger vi dig en enkel och snabb support där vi står redo att besvara era frågor och hjälpa till när hemsidan inte fungerar.

En annan anledning till att använda vårt webbhotell är att vi kan erbjuda snabba servrar som förbättrar användarupplevelsen där hemsidan inte riskerar att bli seg 

Här nedan så kan ni se fler fördelar med att använda just vårt webbhotell.

Fördelarna med att använda vårt webbhotell

  • Prisvärt
  • Snabbt
  • Lokalt
  • Snabb support
  • Kostnadsfria backuper

För dig som har frågor eller andra funderingar angående vårt webbhotell så kan ni fylla i kontaktformuläret nedan eller kontakta oss via vår e-post eller telefon. Så besvarar vi era frågor så snart vi kan.

Kontakta oss
Hitta Oss
Följ oss på Sociala Medier

Skicka en förfrågan

Vill du veta mer eller har du andra frågor eller funderingar. Tveka inte att höra av dig.