fbpx

Webbyrå och SEO för företag i Flen

Vi på Sörmlands Webbyrå är specialiserade på att erbjuda företag i Flen skräddarsydda webblösningar. Våra tjänster omfattar allt från domänregistrering till webbhotell och SEO-optimering för din närvaro på nätet. Låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta plattformen för ditt företag redan idag.

Detaljerad Beskrivning

Detta kan vi erbjuda företag i Flen

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som ger företag i Flen unika möjligheter.

Detta inkluderar:

  • Domänregistrering och webbhotell
  • Utveckling av företags hemsidor i WordPress med den senaste tekniken, såsom HTML5 och CSS3
  • Sökmotoroptimering (SEO) för att se till att din webbplats ses av potentiella kunder
  • Underhåll av webbplatsen för att hålla den uppdaterad och säker.
  • Innehållshantering och innehållsskapande för att hålla din webbplats uppdaterad med nytt, intressant innehåll
  • Licensierade och lokala bilder från Flen
  • Integrering av sociala medier så att du kan nå kunder på flera olika plattformar
  • Analysspårning för att övervaka webbplatsens prestanda
  • Säkerhetsåtgärder som SSL-certifikat och skydd mot skadlig kod.
Scope of Service :

Underhåll & Support

Vi tillhandahåller kontinuerliga underhållstjänster och hjälper dig med råd och stöd när du behöver det. Vi är alltid redo att hjälpa till med allt från mindre uppdateringar av innehåll eller design till mer omfattande förändringar.

Vårt mål är alltid att göra ditt liv enklare, så du kan fokusera på det du gör bäst - driva ditt företag.

SEO (Sökmotoroptimering)

Med SEO (sökmotoroptimering) kan du nå en bredare publik och öka kundbasen. Vi hjälper dig att förbättra din webbplats synlighet och sökmotor placeringar för att du ska nå fler potentiella kunder i Flen och närliggande områden.

Texter och bilder

Med texter och bilder hjälper vi dig att optimera din webbplats för din bransch. Vi utvecklar och reviderar innehållet för att säkerställa att det är fräscht, relevant och anpassat för din verksamhet i Flen.

Vår Process

Vår process för utveckling av webbplatser

Med vår process och engagemang för resultat ger vi tryggheten att kunna fokusera på ditt företag i Flen. Vi arbetar hårt för att ge våra kunder i Flen bästa möjliga upplevelse med snabba och effektiva kvalitetsresultat. När du använder Sörmlands Webbyrå kan du alltid lita på att din webbplats är i goda händer.

01.

Att lära känna dig

Vår process börjar med att förstå din verksamhet och vad du behöver av en webbplats. Vi vill veta dina mål och målsättningar så att vi kan utforma en webbplats som är visuellt tilltalande samtidigt som den lockar de kunder du söker.

02.

Analys

Vi gör en djupdykning för att analysera alla aspekter av webbplatsens utformning, kodning, SEO och andra tillhörande tekniker för att säkerställa att din webbplats sticker ut från konkurrenterna.

03.

Hemsidan tar form

Nu är det dags att göra din webbplats levande! Med hjälp av den senaste tekniken skapar vi en webbplats som uppfyller alla dina specifikationer och som riktar sig direkt till dig.

04.

Underhåll och innehåll

Vi erbjuder kontinuerligt underhåll och uppdateringar av innehåll för att säkerställa att din webbplats är effektiv och aktuell. Vi ser till att hemsidan håller en hög kvalitet och förblir relevant för din verksamhet i Flen.

Pris För Webbyrå Flen

Prisplan

Prisplanen är utformad så att kunder i Flen kan välja de tjänster som passar deras budget och behov. Vi erbjuder allt från en ny hemsida och webbhotell, till fullständig förvaltning av din webbplats med SEO, innehållsskapande och analys.

Ny Hemsida

Vi bygger företagshemsidor i WordPress

SEK 3000 / exkl moms

Våra priser på nya hemsidor sträcker sig från 3000 kr exkl moms och uppåt beroende på komplexiteten och hur mycket innehåll den tänkta hemsidan ska innehålla.

Förvaltning

Webbhotell, E-Post, Drift, Backup och support.

SEK 850 / exkl moms

Vi erbjuder månatliga förvaltningspaket för att hålla din webbplats säker och uppdaterad. Detta inkluderar webbhotell och e-posttjänster, från 850 kr exkl. moms.

Komplett

Det som ingår i förvaltning + sökmotoroptimering

SEK 1500 / exkl moms

Vi tar hand om sidan åt dig och jobbar för fler och bättre placeringar . Detta omfattar SEO, innehållsskapande och analys. Priserna börjar från 1500 kr exkl. moms per månad

Hjälpcenter för företag i Flen

Vanliga frågor från Flen

För att ge företag i Flen den bästa möjliga hjälpen har vi sammanställt en lista över vanliga frågor och svar. I denna FAQ hittar du information om våra erbjudanden inom webbdesign, webhotell, utveckling och SEO.

Vi erbjuder omfattande tjänster inom webbdesign, hosting, utveckling och SEO för kunder i Flen. Våra underhålls- och supporttjänster omfattar mindre uppdateringar av innehåll eller design, SEO-optimering för att öka din webbplats synlighet, licensierade bilder från Flen, integrering av sociala medier, analysspårning för att övervaka webbplatsen med mera.

Vi har en rigorös process för utveckling av webbplatser som börjar med att förstå ditt företag och dess mål och målsättningar. Sedan gör vi en djupdykning för att analysera alla aspekter av webbplatsens design, kodning, SEO och andra relaterade tekniker för att se till att webbplatsen sticker ut från konkurrenterna.

Vår prissättning är utformad för att vara flexibel och prisvärd, så att våra kunder i Flen kan välja de tjänster de behöver till ett pris som de känner sig bekväma med. Vi erbjuder en mängd olika paket, inklusive nya webbplatser och hosting, fullständig webbplatsförvaltning och SEO-optimering samt underhåll och innehållsuppdateringar.

På Sörmlands Webbyrå förstår vi vikten av att ge utmärkt kundservice till våra kunder i Flen. Därför erbjuder vi support via telefon, chatt och e-post så att du kan nå oss när du har en fråga eller behöver hjälp.

På Sörmlands Webbyrå använder vi de senaste och mest tillförlitliga CMS-plattformarna för att ge våra kunder i Flen den bästa möjliga upplevelsen. Vi specialiserar oss på WordPress, en populär plattform med öppen källkod som används av miljontals webbplatser över hela världen.

Är du redo att starta ditt projekt?

Ta kontakt med oss på Sörmlands Webbyrå nu

Vill du göra ditt webbprojekt ännu bättre? Vi kan hjälpa dig! Vi kan till exempel registrera ditt domännamn och ordna webbhotell. Vi kan också hjälpa till med att utveckla din webbplats och se till att den hamnar högt upp i sökresultaten. Kontakta oss i dag för att komma igång!