fbpx

Webbyrå och SEO för företag i Nyköping

Hemsidor till Företag i Nyköping

Att ha en hemsida där besökare och potentiella kunder kan läsa och ta del av alla era olika produkter eller tjänster är viktigt i dagens digitala samhälle. Om du har ett företag i Nyköping som inte har någon hemsida eller som vill uppdatera eller vill förbättra er nuvarande hemsida så kan vi på Sörmlands Webbyrå AB hjälpa er.

Vi på Sörmlands Webbyrå AB kan hjälpa dig med allt från att skapa en hemsida till sökmotoroptimering, textproduktion och företagsfotografering för webbplatsinnehåll, sociala medier och marknadsföring.

im-image-section-127-v2.png

Så bygger vi våra hemsidor

Vi bygger alla våra webbplatser i WordPress och vi gör detta eftersom WordPress är så mångsidigt och anpassningsbart när det kommer till design, användarvänlighet och sökmotoroptimeringen av hemsidan.

Förutom att det är en stadig plattform att bygga och utveckla en hemsida så finns det många fördelar med att använda sig utav WordPress och de fördelarna är:

  • WordPress är lätt att använda, även om du inte är bekant med webbdesign eller kodning sen tidigare. Det betyder att även du som kund till oss enkelt kan gå in på hemsidan och göra ändringar utan att behöva ta hjälp av vår support.
  • En annan stor fördel med WordPress är att det är skalbart. Det innebär att när din verksamhet växer kan din webbplats växa med den. Du kan börja med en enkel webbplats och sedan lägga till fler funktioner och bygga ut hemsidan efter era behov.
  • WordPress är också en utmärkt plattform för SEO. Det gör att vi kan arbeta med webbplatsens SEO på ett mer effektivare sätt och på så sätt öka trafiken till webbplatsen och öka synligheten för er målgrupp online.
  • I WordPress får du också ökad säkerhet. Detta beror på att WordPress ständigt uppdaterar sin programvara för att åtgärda eventuella säkerhetshål. Dessutom finns det många säkerhetstillägg som du kan installera för att ytterligare skydda din webbplats mot hackare, virus och andra otrevligheter.

För dig som vill veta mer om WordPress så kan ni läsa mer här.

Saker att tänka på när du beställer en hemsida

1

Behöver du en webbplats eller en blogg?

Som företag du kan behöva både en webbplats och en blogg. En webbplats är en viktig del av varje företag och bör innehålla information om ditt företag, dina produkter eller tjänster och kontaktuppgifter. En blogg kan hjälpa dig att kommunicera med kunder och marknadsföra dina produkter eller tjänster.

2

Vilka är dina mål med webbplatsen?

Innan du beställer en webbplats är det viktigt att du vet vilka mål du har. Vad vill du att webbplatsen ska uppnå? Behöver du en nätbutik eller är du ute efter en mer traditionell webbplats där kunder exemplvis kan hitta din butik i Nyköping?

3

Vad har du för budget?

Design och utveckling av webbplatser kan vara dyrt, men det behöver inte vara det. Det finns många olika alternativ, så det är viktigt att hitta rätt alternativ för din budget. Sörmlands Webbyrå erbjuder prisvärda lösningar som uppfyller dina behov utan att spränga banken.

4

Har du någon befintlig webbplats eller logotyp?

Om du har en befintlig webbplats eller logotyp kan vi använda dessa som utgångspunkt för den nya webbplatsen. Detta kan spara tid och pengar och garanterar att den nya webbplatsen är förenlig med ditt varumärke.

5

Vem kommer att ansvara för att uppdatera webbplatsen?

När webbplatsen är klar är det viktigt att ha någon som ansvarar för att uppdatera den. Detta kan vara du själv eller så kan vi erbjuda ett underhållskontrakt som inkluderar uppdateringar och säkerhetskopior.

6

Hur ofta behöver du nytt innehåll?

Webbplatser behöver regelbundet nytt innehåll för att kunna rankas väl i sökmotorerna lokalt i Nyköping. Sörmlands Webbyrå kan hjälpa dig med innehållsskrivning och SEO för att se till att din webbplats alltid är uppdaterad.

SEO för företag i Nyköping

Är du en företagare i Nyköping som skulle vilja få mer synlighet på nätet och öka trafiken till din hemsida? Om så är fallet kan sökmotoroptimering (SEO) vara något som kan hjälpa dig att uppnå det målet. Vi på Sörmlands Webbyrå är specialiserade inom SEO och kan hjälpa ditt företag i Nyköping att stärka sin onlinenärvaro och få ditt företag att växa ännu mer.

Vi SEO-anpassar er hemsida så att den är anpassad för sökmotorer som Google. Genom att sökmotoroptimera en hemsida så förbättrar du din hemsidas organiska placering i Google Sök. För att kunna toppa bland dom första organiska placeringarna på Google så finns det flera element som vi går igenom och SEO-anpassar.

Detta kan vara allt ifrån innehåll på hemsidan som texter, bilder, produktbeskrivningar eller inlägg. Vi kollar även över hemsidans back-end alltså det som finns i bakgrunden och sökoptimerar alt-taggar, meta-beskrivningar och SEO-titlar.

Allt detta är nödvändigt om man vill ha en god struktur på sin hemsida och optimera den för att få bättre placeringar i Google Sök så att ni kan få mer synlighet, en starkare närvaro online samt att ni kan sälja mer av era tjänster eller produkter.

Andra tjänster som vi erbjuder

Domänregistrering

Om du behöver registrera en webbplatsdomän kan vi hjälpa dig med det också. Vi erbjuder en rad olika tjänster för domännamn som uppfyller behoven i ditt företag. Vi kan hjälpa dig att välja ett domännamn som är säljande och är relevant för din verksamhet. Vi kan också hjälpa dig att överföra ditt domännamn till våra servrar.

Inläggsproduktion

Behöver du text och innehåll till din blogg eller hemsida men har varken tiden eller resurserna för att skriva dom själv? Vi på Sörmlands Webbyrå kan hjälpa dig som finns och är verksam i Örebro med att ta fram högkvalitativa sökmotoroptimerade och engagerande texter.

Flytt av WordPress hemsida

Vi på Sörmlands Webbyrå AB erbjuder även webbhotell för företagare i Örebro. Våra webbhotellstjänster är pålitliga och kostnadseffektiva, med en mängd olika funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av din webbplats.

Om du har några frågor

Ta kontakt med oss.
Vi är här för att hjälpa till.

Vi är din sidekick i den digitala världen. Vi erbjuder stöd och lösningar på superhjältenivå för alla dina webbbehov.