fbpx
Professionella bilder för ditt företag

Företagsfotografering

Våra paket med företagsfotografering är perfekt för företag som behöver professionella bilder av hög kvalitet för sin webbplats eller sitt marknadsföringsmaterial.

Vi förstår att alla inte känner sig bekväma framför kameran, och det är därför vi har en avslappnad och naturlig inställning till våra fotosessioner.

Verksamhetsfotografering - Fånga kärnan i din verksamhet

Din verksamhet  är unik, din webbplats och ditt marknadsföringsmaterial bör återspegla detta. Vi kan hjälpa dig att fånga kärnan i ditt företag med professionella bilder av hög kvalitet.

Vi kan hjälpa dig att få fram de vinklarna som verkligen visar upp dina produkter eller tjänster, och vi vet hur vi ska få ditt företag att framstå på bästa sätt.

Professionella företagsporträtt som fångar din unika personlighet

Dina porträtt är ofta det första som folk ser när de besöker din webbplats eller profil i sociala medier. Det är viktigt att se till att det är en bra representation av vem du är och vad ditt företag handlar om.

Det är också en bra idé att uppdatera dina porträtt med några års mellanrum, i takt med att ditt företag växer och förändras.

Vi kan  hjälper dig att ta en mängd olika bilder, från formella företagsporträtt till mer avslappnade livsstilsbilder.

Eventfotografering

Vi älskar att fotografera evenemang! Vi kan fånga all den spänning och energi som uppstår vid konferenser, kick-offs, produktlanseringar, galor och mycket mer. Våra bilder kommer att hjälpa dig att återuppleva magin från ditt evenemang långt efter att det är över och ger dig dessutom ett bra marknadsföringsmaterial.

Om du är intresserad av att boka oss för ditt nästa evenemang är du välkommen att kontakta oss. Vi vill gärna prata om dina behov och ge dig en prisuppskattning.

Priserna för eventfotografering börjar på 4500kr exkl moms

Pris företagsfotografering

Priset för företagsfotografering skiljer sig åt.  Det beror på hur många redigerade bilder som behövs, hur mycket tid som läggs ner på fotograferingen, om ytterligare utrustning behövs och hur många personer som fotograferas.

Vi samarbetar med dig för att ta den perfekta bilden, oavsett om det handlar om en gruppbild av din personal eller ditt team, din verksamhet, porträtt av dina chefer eller produktbilder för din webbplats eller katalog.

Exempel på pris för företagsfotografering

  • 3 timmar fotosession
  • Redigering av bilderna
  • 20 digitala bilder

Pris: 5000kr exkl moms

Vanliga frågor och svar

Företagsfotografering är en typ av professionell fotografering som används för att skapa bilder för företag och andra organisationer. Bilderna kan användas för en mängd olika ändamål, t.ex. marknadsföringsmaterial, webbdesign eller kommunikation med anställda.

Syftet med företagsfotografering kan variera beroende på organisation. Vanliga skäl för att använda företagsfotografering är dock marknadsföring, varumärkesbyggande och kommunikation med anställda.

För att förbereda sig inför en företagsfotografering är det viktigt att förstå syftet med bilderna som ska skapas. Om du till exempel fotograferar för att göra om en webbplats behöver du högupplösta bilder som lämpar sig för användning på nätet.

Om du fotograferar för marknadsföringsmaterial kan du behöva bilder som både är högupplösta och som kan användas på många olika sätt, till exempel i tryckta och digitala medier. Dessutom är det viktigt att planera vad du ska ha på dig så att du kan se ut på bästa sätt på bilderna.

Se till att diskutera eventuella särskilda krav med din fotograf före fotograferingen. Ska lokalerna och företagsklimatet fotograferas är det viktigt att se till att kontorsplatser, lokaler och liknande är ordnade så att inte allt för mycket behöver plockas bort eller sorteras när fotograf väl är på plats. 

När du fotograferar i affärssammanhang är det viktigt att du klär dig på ett sätt som återspeglar företagets eller organisationens image. Om du till exempel fotograferar för ett finansiellt institut kan du vilja klä dig konservativt i kostym eller kjol och blus. Om du fotograferar för ett teknikföretag kanske du vill klä dig i eleganta casualkläder eller profilkläder.

Om du måste avbryta fotograferingen av någon anledning ska du meddela din fotograf så snart som möjligt så att han eller hon kan planera därefter. Det kan bli nödvändigt att boka om vissa bilder eller ändra schemat för dagen beroende på dina behov.

De färdiga bilderna från en företagsfotografering levereras vanligtvis i digitalt format via en nedladdningslänk eller USB.

Har du några frågor?​

Du kan skriva till oss via kontaktformuläret nedan eller ringa oss på 0150-103 21 så hjälper vi dig med att besvara alla dina frågor.