fbpx

Webbyrå och SEO för företag i Nyköping

Webbyrå och SEO för företag i Nyköping

Vi på Sörmlands Webbyrå förser företag i Nyköping med heltäckande och skräddarsydda webbplatslösningar. Från domänregistrering till webbhotell och hemsidor till SEO

Detaljerad Beskrivning

Vad vi kan erbjuda företag i Nyköping

Vi erbjuder en komplett webbplatslösning, inklusive:

  • Domänregistrering och webbhotell
  • Utveckling av företags hemsidor i WordPress med den senaste tekniken, t.ex. HTML5 och CSS3
  • Sökmotoroptimering (SEO) för att se till att din webbplats ses av potentiella kunder
  • Underhåll av webbplatsen för att hålla den uppdaterad och säker
  • Innehållshantering och innehållsskapande för att hålla din webbplats uppdaterad med nytt, intressant innehåll
  • Licensierade och lokala bilder från Nyköping
  • Integrering av sociala medier så att du kan nå kunder på flera olika plattformar
  • Analysspårning och SEO konsult för att övervaka webbplatsens prestanda
  • Säkerhetsåtgärder som SSL-certifikat och skydd mot skadlig kod
Scope of Service :

Underhåll & Support

Vi tillhandahåller kontinuerliga underhållstjänster och hjälper dig med råd och stöd när du behöver det.

SEO (Sökmotoroptimering)

Genom att förbättra din webbplats synlighet och sökmotor placeringar hjälper vi dig att nå fler potentiella kunder i Nyköping och närliggande områden.

Texter och bilder

Vi utvecklar och reviderar innehållet för att se till att din webbplats ständigt är fräsch, relevant och optimerad för din bransch i Nyköping. Vi utformar vårt innehåll specifikt med företag i åtanke.

Vår Process

Vår process och engagemang för resultat för företag i Nyköping.

Vi arbetar hårt för att ge våra kunder från Nyköping bästa möjliga upplevelse så att de kan fokusera på sin verksamhet. Vi strävar efter att leverera kvalitetsresultat snabbt och effektivt. Med Sörmlands Webbyrå kan du känna dig trygg med att din webbplats är i goda händer. Ta kontakt idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

01.

Att lära känna dig

Vår process börjar med att förstå din verksamhet och vad du behöver av en webbplats. Vi vill känna till dina mål och målsättningar så att vi kan utforma en webbplats som både är visuellt tilltalande och lockar de kunder du söker.

02.

Analys

Vi bedömer alla aspekter av webbplatsens utformning, kodning, SEO och annan tillhörande teknik för att se till att din webbplats sticker ut från konkurrenterna

03.

Nu börjar vi bygga

Det är dags att väcka din webbplats till liv! Vi använder oss av den senaste tekniken och utformar en webbplats som uppfyller alla dina behov och är skräddarsydd direkt för dig.

04.

Underhåll och innehåll

Vi tillhandahåller löpande underhåll och innehållsuppdateringar för att hålla din webbplats smidig och uppdaterad. Vi ser till att kvaliteten på din webbplats är hög.

Pris För Webbyrå Nyköping

Prisplan

Vår prislista är utformad så att kunder i Nyköping kan välja de tjänster de behöver, beroende på deras budget och behov. Våra paket sträcker sig från en ny hemsida och webbhotell, hela vägen upp till fullständig förvaltning av din webbplats med SEO, innehållsskapande och analys.

Ny Hemsida

Vi bygger företagshemsidor i WordPress

SEK 3000 / exkl moms

Våra priser på nya hemsidor sträcker sig från 3000 kr exkl moms och uppåt beroende på komplexiteten och hur mycket innehåll den tänkta hemsidan ska innehålla.

Förvaltning

Webbhotell, E-Post, Drift, Backup och support.

SEK 850 / exkl moms

Vi erbjuder månatliga förvaltningspaket för att hålla din webbplats säker och uppdaterad. Detta inkluderar webbhotell och e-posttjänster, från 850 kr exkl. moms.

Komplett

Det som ingår i förvaltning + sökmotoroptimering

SEK 1500 / exkl moms

Vi tar hand om sidan åt dig och jobbar för fler och bättre placeringar . Detta omfattar SEO, innehållsskapande och analys. Priserna börjar från 1500 kr exkl. moms per månad

Hjälpcenter för företag i Nyköping

Vanliga frågor från Nyköping

Välkommen till FAQ för företag i Nyköping. Här hittar du svar på vanliga frågor om våra tjänster, inklusive webbdesign, utveckling, webbhotell och SEO-lösningar. Vårt expertteam är här för att ge råd och stöd till ditt företag i Nyköping. För mer detaljerad information om någon av våra tjänster, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för företag i Nyköping, inklusive webbdesign och utveckling, hosting, SEO-optimering och förvaltningspaket som inkluderar hosting, e-post och innehållsuppdateringar. Vårt mål är att se till att ditt företags webbplats fungerar smidigt och effektivt.

Våra priser för nya webbplatser i Nyköping ligger från 3000 SEK exkl. moms och uppåt, beroende på komplexitet och innehåll. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta behoven hos ditt lilla företag, så att du kan få en perfekt webbplats som passar din budget. Kontakta oss redan idag för att diskutera ditt projekt!

I vårt förvaltningspaket i Nyköping ingår hosting, e-post och innehållsuppdateringar. Vi erbjuder även löpande underhållstjänster för att se till att din webbplats förblir effektiv och uppdaterad. Låt oss ta hand om alla tekniska detaljer så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag.

Vi håller våra kostnader öppna och tar inte ut några dolda eller överraskande avgifter. Den enda extra kostnad du kan få är för extra innehåll eller tjänster som du behöver för din webbplats.

Absolut! Vi erbjuder SEO-tjänster för att hjälpa dig att öka din webbplats synlighet och ranking i sökmotorerna. Våra lösningar är skräddarsydda för att matcha ditt företags behov, inklusive innehållsskapande och analys. Så oavsett vilka behov du har så har vi en lösning för dig.

Är du redo att starta ditt projekt?

Ta kontakt med oss på Sörmlands Webbyrå nu

Vi erbjuder helhetslösningar för ditt företags behov av webbplatser, från domänregistrering och webbhotell hela vägen till webbutveckling och SEO-optimering. Om du är ute efter en pålitlig partner som hjälper dig att göra ditt företag till en framgång, kontakta Sörmlands Webbyrå idag.