fbpx

Webbyrå och SEO för företag i Oxelösund

Vi erbjuder företag i Oxelösund en helhetslösning för företagets hemsida. Från domänregistrering, webbhotell och webbplatsutveckling till SEO. 

Detaljerad Beskrivning

Vad vi kan erbjuda företag i Oxelösund

Vi erbjuder en komplett webbplatslösning, inklusive

  • Domänregistrering och webbhotell
  • Utveckling av webbplatser med den senaste tekniken, t.ex. HTML5 och CSS3
  • Sökmotoroptimering (SEO) för att se till att din webbplats ses av potentiella kunder
  • Underhåll av webbplatsen för att hålla den uppdaterad och smidig
  • Innehållshantering och innehållsskapande för att hålla din webbplats uppdaterad med nytt, intressant innehåll
  • Licensierade och lokala bilder från Oxelösund
  • Integrering av sociala medier så att du kan nå kunder på flera olika plattformar
  • Analysspårning för att övervaka webbplatsens prestanda
  • Säkerhetsåtgärder som SSL-certifikat och skydd mot skadlig kod
Scope of Service :

Underhåll & Support

Vi tillhandahåller löpande underhållstjänster och finns till hands för att ge dig råd och stöd när det behövs.

SEO (Sökmotoroptimering)

Vi hjälper dig att förbättra din webbplats synlighet och placering i sökmotorerna för att nå fler potentiella kunder, både i Oxelösund och i närliggande områden.

Texter och bilder

vi skapar och uppdaterar innehåll för att hålla din webbplats fräsch och relevant. Anpassade för din webbsida och bransch i Oxelösund.

Vår Process

Vår process och vårt engagemang för kvalitetsresultat för företag i Oxelösund.

Vi strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Vi har åtagit oss att leverera kvalitetsresultat i rätt tid. Med Sörmlands Webbyrå kan du vara säker på att din webbplats är i trygga händer. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

01.

Upptäcka

Vårt första steg är att lära känna din verksamhet och vad du letar efter. Vi vill förstå dina behov och mål så att vi kan skapa en webbplats som genererar trafik och kunder.

02.

Analys

Design, SEO och teknik på hemsida är alla viktiga delar av webbplatsens utformning. Vi analyserar din bransch och dina konkurrenter för att se till att din webbplats sticker ut från mängden.

03.

Dags att bygga

Nu det är dags att ge liv åt din webbplats. Vi skapar design med hjälp av den senaste tekniken och använder funktioner som är skräddarsydda för att uppfylla dina behov.

04.

Drift och innehåll:

Vi tillhandahåller löpande underhållstjänster och innehållsuppdateringar för att hålla din webbplats smidig och uppdaterad.

Pris För Webbyrå Oxelösund

Prisplan

Vår prissättningsplan är utformad så att kunderna kan välja de tjänster de behöver, beroende på deras budget och krav. Våra paket sträcker sig från en ny webbplats och hosting till fullständig förvaltning av din webbplats med SEO, innehållsskapande och analys. 

Ny Hemsida

Vi bygger företagshemsidor i WordPress

SEK 3000 / exkl moms

Våra priser på nya hemsidor sträcker sig från 3000 kr exkl moms och uppåt beroende på komplexiteten och hur mycket innehåll den tänkta hemsidan ska innehålla.

Förvaltning

Webbhotell, E-Post, Drift, Backup och support.

SEK 850 / exkl moms

Vi erbjuder månatliga förvaltningspaket för att hålla din webbplats säker och uppdaterad. Detta inkluderar webbhotell och e-posttjänster, från 850 kr exkl. moms.

Komplett

Det som ingår i förvaltning + sökmotoroptimering

SEK 1500 / exkl moms

Vi tar hand om sidan åt dig och jobbar för fler och bättre placeringar . Detta omfattar SEO, innehållsskapande och analys. Priserna börjar från 1500 kr exkl. moms per månad

Hjälpcenter för företag i Oxelösund

Vanliga frågor från Oxelösund

Välkommen till sektionen med vanliga frågor för företag i Oxelösund. Här hittar du svar på vanliga frågor om våra tjänster, inklusive webbdesign, utveckling, hosting och SEO-lösningar. Vårt team av experter är här för att ge råd och stöd till ditt företag i Oxelösund. För mer detaljerad information om någon av våra tjänster, kontakta oss gärna. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Vi erbjuder webbdesign, utveckling, hosting och SEO-tjänster i Oxelösund. Vi erbjuder även förvaltningspaket som inkluderar hosting, e-post och innehållsuppdateringar.

Våra priser för nya webbplatser i Oxelösund ligger från 3000kr exkl. moms och uppåt, beroende på komplexitet och innehåll

I vårt förvaltningspaket ingår hosting, e-post och innehållsuppdateringar. Vi tillhandahåller även löpande underhållstjänster för att hålla din webbplats smidig och uppdaterad.

Vi strävar efter att hålla våra priser öppna och tar inte ut några dolda kostnader. Den enda tilläggsavgiften kan vara för extra innehåll eller tjänster som du behöver för din webbplats.

Ja, vi erbjuder SEO-tjänster för att hjälpa dig att förbättra din webbplats synlighet och ranking i sökmotorerna. Vi erbjuder även innehållsskapande och analyslösningar som är skräddarsydda efter ditt företags behov.

Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Om du letar efter en pålitlig partner som kan hjälpa dig att skapa och förvalta din företagswebbplats är Sörmlands Webbyrå det perfekta valet. Vi erbjuder kompletta lösningar från domänregistrering till webbhotell, webbutveckling och SEO-optimering.