fbpx

Webbyrå och SEO för företag i Strängnäs

Är du redo att frigöra ditt företags fulla potential och skapa en modern, sofistikerad webbplats som sticker ut i mängden?

Vår heltäckande tjänst erbjuder allt du behöver – från domänregistrering till webbhotell, utveckling och SEO-optimering så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag.

Detaljerad Beskrivning

Helhetslösning av hemsida för företag i Strängnäs

Vi erbjuder helhetslösningar för att möta dina digitala marknadsföringsbehov på bästa sätt och har därför tagit fram en helhetslösning där vi hjälper dig med:

  • Domänregistrering och Webbhotell
  • Moderna och anpassningsbar webbdesign som reflekterar det unika i ditt varumärke.
  • Ökad synlighet online genom vår analysring och sökmotoroptimering (SEO).
  • Att upprätthålla och utveckla en framgångsrik webbplats.
  • Innehållshantering och skapande av unikt och SEO-anpassat innehåll.
  • Utnyttja analyser och statistik för att maximera webbplatsens prestanda och optimera din framgång.
  • Skydda din webbplats med säkra SSL-certifikat och kraftfullt skydd mot skadlig kod.
Scope of Service :

Underhåll & Support

När du väljer oss kan du vara säker på att få den kompetenta, professionella supporten som du behöver.

Vi har ett team av tekniker tillgängliga för att hjälpa dig med löpande underhållstjänster såsom systemuppdateringar, databasoptimering och felhantering.

SEO (Sökmotoroptimering)

Vi är specialiserade när det kommer till att hjälpa dig att förbättra din webbplats SEO-resultat.

Genom våra löpande underhållstjänster kan vi optimera din webbplats så att den är synlig och tillgänglig för potentiella kunder i Strängnäs och närliggande områden.

Texter och bilder

Vi kan hjälpa dig att uppdatera, skapa och organisera alla texter och bilder på din webbplats. För att ge den optimala prestandan för din hemsida,

oavsett bransch i Strängnäs, kan vi anpassa innehållet så att det är relevant och tilltalande för potentiella kunder.

Vår Process

Vår smidiga och effektiva process

På Sörmlands Webbyrå erbjuder vi ett komplett sortiment av tjänster för att skapa en webbplats som är skräddarsydd efter dina önskemål. Vi har alla de moderna verktyg och resurser som behövs för att bygga en vacker, funktionell och innovativ webbplats.

Vi tror på att jobba hand i hand med våra kunder för att bygga en unik digital plattform som helt stöder dina mål. Samtidigt vill vi ge dig full tillgång till allt du behöver för att hantera din webbplats själv, från hantering och innehållsredigering.

01.

Upptäck

För att tillhandahålla en webbplats som uppfyller dina förväntningar ser vi till att ta oss tid att förstå vad du letar efter. Vi är dedikerade till att skapa en onlineplattform som återspeglar ditt varumärkes essens samtidigt som vi uppfyller alla dina behov.

02.

Analysera

Efter att ha tagit en grundlig titt på din nuvarande webbplats och dina konkurrenters prestanda (om det finns några), kommer vi att hitta områden som behöver optimeras för att utveckla en heltäckande strategi som är skräddarsydd för att uppfylla dina mål.

03.

Skapande av hemsida

Med hjälp av en kombination av kreativitet och teknisk expertis skapar vi er hemsida utifrån all information och data vi samlat in. Vi ser till att din webbplats är optimerad när det gäller prestanda, säkerhet och synlighet.

04.

Underhåll och drift

För att se till att din webbplats fungerar felfritt och alltid är uppdaterad erbjuder vi konsekventa underhållstjänster tillsammans med regelbundna innehållsuppdateringar.

Pris För Webbyrå Strängnäs

Prisplan

Vår flexibla prissättning gör det möjligt för kunderna att välja de tjänster de behöver, skräddarsydda för att passa deras budget. Oavsett om du vill ha en ny webbplats med hosting eller fullständig förvaltning av din nuvarande webbplats inklusive SEO-arbete, innehållsskapande och analys – vi har paket som passar alla behov.

Ny Hemsida

Vi bygger företagshemsidor i WordPress

SEK 3000 / exkl moms

Våra priser på nya hemsidor sträcker sig från 3000 kr exkl moms och uppåt beroende på komplexiteten och hur mycket innehåll den tänkta hemsidan ska innehålla.

Förvaltning

Webbhotell, E-Post, Drift, Backup och support.

SEK 850 / exkl moms

Vi erbjuder månatliga förvaltningspaket för att hålla din webbplats säker och uppdaterad. Detta inkluderar webbhotell och e-posttjänster, från 850 kr exkl. moms.

Komplett

Det som ingår i förvaltning + sökmotoroptimering

SEK 1500 / exkl moms

Vi tar hand om sidan åt dig och jobbar för fler och bättre placeringar . Detta omfattar SEO, innehållsskapande och analys. Priserna börjar från 1500 kr exkl. moms per månad

Hjälpcenter för företag i Strängnäs

Vanliga frågor

Välkommen till vår sektion för vanliga frågor för företag i Strängnäs! Här kan du hitta svar på vanliga frågor om webbdesign, utveckling, hosting och SEO-lösningar. Om du vill ha mer detaljerad information om någon av våra tjänster är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Våra tjänster för företag i Strängnäs inkluderar webbdesign, utveckling, hosting och SEO-lösningar. Vi erbjuder även förvaltningspaket som inkluderar hosting, e-post och innehållsuppdateringar.

Vår prissättning för hemsidor för ett litet företag i Strängnäs börjar från 3000kr exkl. moms och uppåt, beroende på komplexitet och innehåll. Vi strävar efter att hitta lösningar som passar just det företaget, samtidigt som vi ser till att hålla priserna konkurrenskraftiga.

Vårt förvaltningspaket inkluderar hosting, e-post och innehållsuppdateringar. Vi erbjuder även löpande underhållstjänster för att säkerställa att din webbplats är smidig och uppdaterad.

Vi strävar efter att hålla våra priser öppna och tar inte ut några dolda kostnader. Den enda tilläggsavgiften som eventuellt kan tillkomma är för extra innehåll eller tjänster som du behöver för din webbplats.

Ja, vi erbjuder SEO-tjänster för att hjälpa dig att öka synligheten och rankingen för din webbplats i sökmotorerna. Vi tillhandahåller även innehållsskapande och analyslösningar som passar för ditt företags specifika behov.

Starta ditt projekt i dag

Ta det första steget och kontakta oss idag!

Om du är på jakt efter en effektiv partner för att bygga och förvalta er företags hemsida så är det oss på Sörmlands Webbyrå som du ska kontakta. Vi erbjuder heltäckande tjänster från registrering av domäner till webbhotell, designutveckling och SEO-optimering – allt på ett och samma ställe!