fbpx

Sökmotoroptimering

Vi sköter hemsidor åt företag och föreningar. Vår idé är att kunna erbjuda nya digitala verktyg för att göra det enklare för företag att verka och synas på nätet.  

SEO för alla enheter

Vi anpassar innehåll på hemsidan så det syns för besökare lokalt när de använder sig av Google och andra sökmotorer på dator och mobila enheter

Målgrupp

Relevant trafik från sökmotorerna med rätt målgrupp för ditt företag. Vi följer upp varje månad

Strategi

Kreativa strategier och disciplinerat utförande är planen för att ranka bra i sökmotorerna.

Nyckelord

Vi utför research av särskilda nyckelord för branschen företaget befinner sig, där en kund befinner sig i beslutsprocessen för köp.

Sökmotoroptimering

Vi har flera års erfarenhet av sökmotoroptimering på nätet. Och det är här vi tror att vi skiljer oss från andra webbyråer. Både teori och praktik av att ranka webbsidor på nätet har gett oss erfarenheter som vi kan omsätta praktiskt för just ditt företag.

LokalSEO.jpg

Vad kan vi SEO-mässigt göra för dig

Med sökmotoroptimering, även kallad SEO (engelska för Search Engine Optimization), kan vi få ditt företags webbsida att synas bättre för en specifik målgrupp.

Nämligen dina kunder. Genom att analysera dina konkurrenter och med data bl.a. från Google och andra webbverktyg så kan vi få fram särskilda söktermer som dina kunder letar efter när de befinner sig i processen att köpa en tjänst eller produkt.

Precis som det kan vara viktigt att ha en centralt läge för en butik, så vill vi att företagens webbsidor ska finnas där kunderna letar.

Efter att vi gjort vår analys, så lägger vi fram förslag på förbättringar till er befintliga sida som vi kan göra. Eller hur en ny webbsida borde byggas upp för att optimeras för att synas på sökmotorerna.

Ni väljer själva om ni vill använda er av vår webbproduktion eller om ni själva vill bygga er egen sida utifrån våra rekommendationer.

SEO-för-Norrköpings-företag.jpg

Vad innebär SEO?

SEO eller “Search Engine Optimization” brukar på svenska översättas till Sökmotoroptimering. Dom flesta för att inte säga alla webbyrårer jobbar med detta och är en viktig komponent för att en hemsida ska synas på nätet. Nu måste visserligen inte en hemsida vara SEO-anpassad för att synas på nätet men vill du synas för så MÅNGA som möjligt så behöver du jobba med din SEO.

SEO stands for "search engine optimatization." It is the process of getting traffic from the "free," "organic," "editorial" or "natural" search results on search engines.

Ovan är en mycket kortfattad och bra beskrivning av termen. Det handlar alltså om att få en ökad organisk trafik till er företagshemsida genom att anpassa innehållet. Att få mer trafik bygger på att du placerar dig högt hos Google, det är oftast dom tio första träffarna som egentligen ger någon trafik. Dom tre första träffarna är dom som får någon trafik att tala om, det är därför däruppe du vill finnas när din målgrupp söker efter något som du tillhandahåller på Google.

Det är också värt att nämna att detta jobb oftast får ses som långsiktigt, gör du förändringar idag så tar det oftast några månader innan dessa syns och når full effekt. Ett perfekt jobb att arbeta med kontinuerligt men samtidigt behöver du inte lägga fyrtio timmar i veckan utan börja gärna lite långsamt och gör det korrekt.