fbpx

Båltsnäs Gård Kundcase

”Nu kan jag sova bättre om nätterna. Jag är mycket nöjd. Tack så mycket!” – Kicki

Översikt

Kicki Lekström och Rolf Ramse äger och driver Båltsnäs Gård, en gårdsbutik som ligger bara fem kilometer söder om Katrineholm i riktning mot Norrköping. På Båltsnäs Gård så finns det ett slakteri där dom bland annat gör sina egna viltkorvar och hamburgare som finns att köpa i deras gårdsbutik.

Gårdsbutiken öppnade dom 2009 och har sedan dess levererat god mat och fina hantverks produkter i Katrineholm.

Båltsnäs Gård

Klient

Gårdsbutik

Typ av Kund

2 februari 2019

Start Datum

Förvaltning av hemsida

Typ av Tjänst

Vår insikt

En responsiv hemsida med kunden i fokus

Vi kontaktades av Kicka Lekström på Båltsnäs Gård när hon letade efter en ny webbyrå som skulle hjälpa till med utveckling och förvaltning av deras webbplats. Hon hade använt sig av en annan webbyrå men var inte nöjd med det resultat de levererade, så hon vände sig till Sörmlands Webbyrå för att se om vi kunde ge bättre support.

Vi föreslog att vi skulle skapa en skräddarsydd webbplats för dem som skulle vara mobilvänlig och lätt att hantera. Det viktigaste var supporten enligt Kicki så vi erbjöd vår tjänst förvaltning av hemsida där vår support ingår.

Förutom att vi gjorde det enklare för dom att själva kunna ändra på sin hemsida så arbetade vi med hemsidans sökmotoroptimering (SEO) vilket har lett till att de nu rankar högt på Googles sökresultat när man googlar på gårdsbutik.

Idag flera år senare har vi fortfarande en god kontakt med varandra och Kicki och Rolf på Båltsnäs Gård är fortfarande nöjda med deras responsiva och lätt hanterade hemsida som de använder för att kommunicera och informera sina kunder med.

Nu kan jag sova bättre om nätterna. Jag är mycket nöjd. Tack så mycket!
Kicki
Båltsnäs Gård
Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Om du letar efter ett team som kan hjälpa dig att skapa, uppdatera och förvalta din webbplats kan du vända dig till oss på Sörmlands Webbyrå AB. Vi specialiserar oss på att skapa användarvänlig design som passar alla våra kunders behov och ger dem regelbundna uppdateringar samt teknisk support vid behov.

Kontakta oss nu för att starta ditt projekt. Tack Kicki för att du är vår kund!

Hör av dig till oss

Våra kontaktuppgifter

Har du några frågor? Vi har öppet mellan 08.00 till 15.00. Vi ser fram emot att höra från er. 

Mejerigatan 11, 641 39 Katrineholm

info@sormlandswebbyra.se

0150-103 21