fbpx

Boing All-Service Kundcase

”Det verkar som den nya hemsidan börjar ge resultat med flera förfrågningar. Det innebär att jag behöver fler duktiga snickare.” – Boris

Översikt

Sörmlands Webbyrå hjälper lokala hantverksföretag som Boing All-Service med helhetslösningar från domän till webbhotell, webbutveckling och SEO. Vi erbjuder allt som behövs för att företag ska lyckas på nätet – från att sätta upp en webbplats, tillhandahålla webbhotell och optimera den för bra placeringar i sökmotorer.

Boing All-Service

Klient

Hantverkare

Typ av Kund

2 februari 2019

Start Datum

Webbsida Komplett

Typ av Tjänst

Vår insikt

Hur ett lokalt hantverksföretag kan blir hittad av nya kunder via sin hemsida

Sörmlands Webbyrå förstår vi vikten av att ge lokala företag möjlighet att nå en större publik på nätet. Att arbeta med Boing All-Service ger oss en inblick i hur ett hantverksföretag fungerar och vad de behöver för att lyckas.

Vi har kunnat skapa en webbplats som på ett effektivt sätt visade upp alla deras tjänster och som gör det möjligt för att nå ut till en större publik och utveckla sin verksamhet. Vi tillhandahåller även sökmotoroptimering som  gör att de får större synlighet i sökmotorer, vilket betyder att potentiella kunder har lättare kunde hitta dem.

Idag har sidan topp positioner på sökord som målare och snickare i Flen och Katrineholm på Google och får in flertalet nya kunder via sökmotorer. 

Det verkar som den nya hemsidan börjar ge resultat med flera förfrågningar. Det innebär att jag behöver fler duktiga snickare.
Boris
Boing All-Service AB
Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Om du letar efter en pålitlig partner som kan hjälpa dig att skapa och förvalta din företagswebbplats är Sörmlands Webbyrå det perfekta valet. Vi erbjuder kompletta lösningar från domänregistrering till webbhotell, webbutveckling och SEO-optimering.

Hör av dig till oss

Våra kontaktuppgifter

Har du några frågor? Vi har öppet mellan 08.00 till 15.00. Vi ser fram emot att höra från er. 

Mejerigatan 11, 641 39 Katrineholm

info@sormlandswebbyra.se

0150-103 21