fbpx

Komtek Kundcase

Översikt

Komtek är ett centrum för möjligheter, där nästa generations ingenjörer, vetenskapsmän, kreatörer och entreprenörer får möjlighet att utveckla sina tekniska kunskaper på sin fritid.

Komteks kommunala teknik- och entreprenörskapsprogram erbjuder en plattform utanför skoltid som kompletterar befintliga skolkurser för dem som vill lära sig mer om teknik. På Komtek så får ungdomar en unik chans att finslipa sina färdigheter utöver vad traditionell utbildning kan erbjuda.

Komtek Sverige

Klient

Utbildning

Typ av Kund

12 juni 2021

Start Datum

Förvaltning av hemsida

Typ av Tjänst

Vår insikt

Komtek Sverige får en modern och användarvänlig webbplats

När Komtek Sverige först tog kontakt med Sörmlands Webbyrå för att få hjälp med sin webbplats, som hade varit orörd under en längre tid, slösade vi ingen tid. Vi kollade över hemsidan och beslöt oss för att bygga en replika av hemsidan då den ändå skulle flyttas till en annan server samt att det fanns en stor risk att hemsidan krascha.

Vi byggde hemsidan i från grunden så att den skulle efterlikna hemsidans design till 100 % och flyttade över bild och textinnehåll. Vi tog oss också tiden att hjälpa Komtek med att publicera nyhetsbrev och uppdatera hemsidan med aktuell information.

Efter att den nya hemsidan publicerats online så uppdaterar vi hemsidan kontinuerligt och förser Komtek med support där vi hjälper dom att hantera hemsidan och besvarar på frågor gällande hemsidan och eventuella uppdateringar.

Vi på Sörmlands Webbyrå är stolta över att ha fått Komtek Sveriges förtroende att ta sig an detta uppdrag. Att få göra skillnad i en så inspirerande organisation är otroligt givande för oss. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Komtek Sverige och hjälpa dem att uppfylla sitt uppdrag!

Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Komtek Sverige är ett bra exempel på hur Sörmlands Webbyrå AB kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet på nätet. Med vår expertis kan vi hjälpa till att skapa den perfekta webbplatsen för dina behov och se till att den fungerar smidigt. Så vänta inte, kontakta oss redan idag och låt oss komma igång med ditt projekt!

Hör av dig till oss

Våra kontaktuppgifter

Har du några frågor? Vi har öppet mellan 08.00 till 15.00. Vi ser fram emot att höra från er. 

Mejerigatan 11, 641 39 Katrineholm

info@sormlandswebbyra.se

0150-103 21