fbpx

Beauty for my skin Kundcase

”Det verkar som den nya hemsidan börjar ge resultat med flera förfrågningar. Det innebär att jag behöver fler duktiga snickare.” – Boris

Översikt

Certifierad ekologisk hudvårdsterapeut och lymfmassör

Miki Tran, en certifierad ekologisk hudvårdsterapeut och lymfmassör som äger och driver företaget Beauty for my skin här i Katrineholm. Utbildningen gjorde hon på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm år 2015 och erbjuder tjänster som vaxning, ansiktsbehandlingar, lashlift, skönhetsvård, trådning och färgning.

Boing All-Service

Klient

Hantverkare

Typ av Kund

2 februari 2019

Start Datum

Webbsida Komplett

Typ av Tjänst

Vår insikt

Hur vi hjälpte Beauty for my Skin att skapa en engagerande webbplats

Sörmlands Webbyrå AB hjälpte vi Beauty for my Skin att skapa en engagerande webbplats för att hjälpa dem att nå sin målgrupp. Webbplatsen innehöll detaljerad information om de tjänster som erbjöds, kundomdömen och kontaktinformation.

Vi sökmotoroptimerade också webbplatsen för bättre synlighet i sökmotorer, vilket gjorde det lättare för potentiella kunder att hitta till hemsidan.

Beauty for my Skins nya webbplats är både visuellt tilltalande och informativ, vilket gör det enklare för kunderna att få tillgång till information om deras tjänster och priser samt att boka deras tjänster.

Det verkar som den nya hemsidan börjar ge resultat med flera förfrågningar. Det innebär att jag behöver fler duktiga snickare.
Boris
Boing All-Service AB
Bilder från hemsidan

Beauty for my skin portfolio

Webbplatsen är en levande och inbjudande webbplats med mycket information om de tjänster som Miki Tran erbjuder på Beauty for my Skin. Beauty for my Skin’s nya webbplats har blivit en stor framgång och har hjälpt dem att nå fler potentiella kunder och öka antalet bokningar.

Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Om du letar efter en pålitlig partner som kan hjälpa dig att skapa och förvalta din företagswebbplats är Sörmlands Webbyrå det perfekta valet. Vi erbjuder kompletta lösningar från domänregistrering till webbhotell, webbutveckling och SEO-optimering.

Hör av dig till oss

Våra kontaktuppgifter

Har du några frågor? Vi har öppet mellan 08.00 till 15.00. Vi ser fram emot att höra från er. 

Mejerigatan 11, 641 39 Katrineholm

Kontoret

info@sormlandswebbyra.se

Epost

+015010321

Telefonummer