fbpx
WordPress Hemsida

Skapa en professionell webbplats i WordPress med oss på Sörmlands Webbyrå

Vi på Sörmlands Webbyrå hjälper företag att designa och utveckla moderna och responsiva webbplatser som är byggda i WordPress. Oavsett om du är ute efter en webbplats med mer grundläggande design eller vill ha en större och mer komplex webbplats kan vårt team hjälpa dig att skapa den perfekta webbplatsen i WordPress.

Få en modern och responsiv webbplats i WordPress med mer synlighet och där vi tar hand om driften av webbplatsen.

Idag är det viktigt att ha en webbplats för att bygga relationer med kunder och hålla kontakten med intressenter. Detta kan vara svårt att skapa och förvalta om man också samtidigt ska hålla sin verksamhet igång och ta hand om andra viktiga uppdrag inom sitt företag.

Därför så erbjuder vi på Sörmlands Webbyrå en helhetslösning där vi hjälper dig att skapa en modern och responsiv webbplats som är användarvänlig och attraktiv för dina besökare. Föruom att vi hjälper dig med att skapa en hemsida så hjälper vi dig att förvalta, uppdatera hemsidan och ger dig snabb support när du vill ändra på något eller bara vill ställa några frågor.

I vårt paket Komplett så ingår allt detta plus att vi även hjälper dig med att göra en mindre sökmotoroptimering av hemsidan.

01.

Säkerhet

Wordpress-webbplatser är också mycket säkra tack vare plattformens inbyggda säkerhetsfunktioner. Detta säkerställer att din webbplats är säker från skadliga attacker och dataintrång.

02.

SEO-vänlig

Wordpress är utformad för att lätt kunna sökmotoroptimeras, vilket gör det lättare för användarna att se till att innehållet på deras webbplats indexeras och rankas korrekt av sökmotorerna.

03.

Kostnadseffektivt

Wordpress är en prisvärd plattform att bygga webbplatser på och erbjuder även gratisversioner av programvaran, vilket gör det till ett av de mest kostnadseffektiva alternativen för att skapa webbplatser.

04.

Användarvänlig

Wordpress är en extremt användarvänlig plattform - ingen kodning krävs! Med det väl utformade dra-och-släpp-gränssnittet kan du anpassa utseendet på din webbplats på bara några minuter. Dessutom är det lätt att navigera runt i den; att lägga till och uppdatera innehåll på din webbplats har aldrig varit enklare eller mer lättarbetat.

05.

Flexibilitet

Wordpress är en extremt flexibel plattform som gör det möjligt för användare att bygga nästan alla typer av webbplatser som de kan tänka sig. Med sitt breda utbud av tillgängliga plugins, teman och funktioner är det enkelt och okomplicerat att skapa en fullt fungerande e-handelsplats eller andra komplexa webbplatser med denna plattform.

Vad är WordPress?

WordPress är ett innehållshanteringssystem (CMS) med öppen källkod som kan användas för att skapa och hantera webbplatser. Det släpptes första gången 2003 och har sedan dess snabbt blivit ett av världens mest populära verktyg för att skapa webbplatser tack vare sitt lättanvända gränssnitt och sitt stora utbud av funktioner.

Med WordPress kan användare enkelt skapa och anpassa sina webbplatser utan någon kunskap om kodning. Den erbjuder också ett stort antal plugins, teman och funktioner som kan användas för att lägga till extra funktionalitet på webbplatsen.

Vår Process - Wordpess webbplatser för företag

Steg 1 | Design av hemsida

I det första steget av vår process hjälper vi dig att hitta en designmallen som vi kan använda som grund när vi bygger din hemsida. Via vårt omfattande bibliotek med mallar som är anpassade för flera olika brancsher så kan vi lättare inkludera dig som kund i vår process.

På så sätt får våra kunder en djupare förståelse för sina alternativ och kan välja den design som de tycker är passar bäst för sin hemsida.

Steg 2 | Anpassning av webbplatsen

När vi hittar en designmall som du vill att vi utgår ifrån så sätter vi igång med att sätta upp och anpassa hemsidan. Detta innefattar att vi lägger till bild, video, ikoner och text på hemsidan som vi också anpassar för alla enheter.

Vi kan också i detta steg hjälpa till att skapa text-innehåll för webbplatsen och sökmotoroptimera webbplatsen så att den får mer synlighet och bättre placeringar i Googles sökresultat.

Steg 3 | Genomgång och godkännande av hemsida

Efter att vi har byggt och anpassat webbplatsen efter era behov och önskemål så skickar vi ett ett ”utkast” av webbplatsen där du som kund får granska och godkänna vårt arbete. När webbplatsen har granskats och godkänts så gör vi den synlig.

För dig som valt något av våra paket förvaltning av hemsida ”Förvaltning eller Komplett” så installerar vi ytterligare plugins så att din webbplats alltid är uppdaterad och säker. Vi säkerställer smidiga uppdateringar samtidigt som vi håller den säker från hackare och eventuella intrång.

Vi kan också i detta steg hjälpa till att skapa text-innehåll för webbplatsen och sökmotoroptimera webbplatsen så att den får mer synlighet och bättre placeringar i Googles sökresultat.

Vi finns här för dig varje steg på vägen!