fbpx

Katec Sörmland Kundcase

Översikt

Katec är en unik nätverksorganisation som inte har någon anställd personal. I stället förlitar de sig på erfarna konsulter som hämtas utifrån varje kunds och projekts behov. Denna unika etablering stöds av både Katrineholms kommun till (40 %) och områdets näringsliv till (60 %).

Katec Sörmland är engagerad i att hjälpa till att driva och skapa innovation och framsteg i regionen, så att samhället kan uppleva förbättrade sysselsättningsnivåer, ökad kunskap och ett starkare lokalt näringsliv.

Katec Sörmland

Klient

Rådgivning & Coaching

Typ av Kund

11 februari 2021

Start Datum

Förvaltning av hemsida

Typ av Tjänst

Vår insikt

En användarvänlig webbplats med fokus på tillgänglighet och synlighet

Sörmlands Webbyrå arbetade vi nära Katec Sörmland för att skapa en modern webbplatsdesign som skulle vara estetiskt tilltalande och användarvänlig. Vi ville försäkra oss om att slutprodukten speglade deras värderingar och de mål de satt upp för det lokala näringslivet.

Slutligen, men kanske viktigast av allt, tillhandahöll vi sökmotoroptimering (SEO) till Katec Sörmland för att öka deras synlighet på nätet. Vi såg till att allt innehåll på webbplatsen var strategiskt strukturerat samt inkluderade viktiga nyckelord och sökord. Detta resulterade i en förbättrad ranking i organiska sökmotorresultat vilket leder till att fler företagare engagerade sig i deras webbplats och tjänster

På det hela taget är vi nöjda med hur framgångsrikt vårt samarbete med Katec Sörmland har varit. Deras nya användarvänliga webbplats är nu synlig och engagerar fler företagare i Sörmland att starta upp sina verksamheter och utveckla sina innovativa projekt.

Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Vi på Sörmlands Webbyrå är stolta över att ha kunnat hjälpa Katec Sörmland att utveckla en attraktiv webbplats som uppfyller deras behov. Vi är övertygade om att vi kan göra samma sak för dig och ditt företag så tveka inte att kontakta oss!

Hör av dig till oss

Våra kontaktuppgifter

Har du några frågor? Vi har öppet mellan 08.00 till 15.00. Vi ser fram emot att höra från er. 

Mejerigatan 11, 641 39 Katrineholm

info@sormlandswebbyra.se

0150-103 21