fbpx

TT Service Solution Kundcase

”Vi använde oss av Sörmlands webbyrå för att skapa vår hemsida samt hålla den uppdaterad. Ett arbete de gör med bravur. Layout och tydlighet är viktigt för oss vilket avspeglar sig i deras arbete..” – Tilde

Översikt

TT Service Solution AB grundades våren 2017 med en passion för problemlösning. Dom bedriver stolt sin verksamhet med hjärtat och arbetar hårt för att se till att alla sina kunders behov uppfylls. TT Service Solution huvudkontor ligger på Tingshusgatan 10, 641 45 Katrineholm.

TT Service Solution

Klient

Serviceföretag

Typ av Kund

5 januari 2018

Start Datum

Förvaltning av Hemsida

Typ av Tjänst

Vår insikt

Underhåll och administration av hemsidan med support

TT Service Solution kontaktade oss på Sörmlands Webbyrå AB när de insåg att underhållet och administrationen av deras webbplats inte sköttes tillräckligt bra. För att erbjuda en kostnadseffektiv lösning tog vi fram en ny design för webbplatsen och implementerade innehållshanteringssystem för att göra det enkelt för kunden att hantera och underhålla sin webbplats.

Vi tillhandahöll också TT Service Solution våra supporttjänster för att se till att eventuella problem med webbplatsen kan lösas snabbt och effektivt.

Nu kan TT Service Solution känna sig lugna i vetskapen om att deras webbrelaterade behov tas om hand av en pålitlig och effektiv webbyrå. De kan nu fokusera på sin kärnverksamhet utan att behöva oroa sig för själva webbplatsen.

Sammanfattat så gav vi på Sörmlands Webbyrå AB TT Service Solution en kostnadseffektiv lösning för deras behov av underhåll och administration av webbplatsen. Vi fortsätter att erbjuda dem våra löpande supporttjänster så att eventuella problem kan åtgärdas snabbt och enkelt.

Vi använde oss av Sörmlands webbyrå för att skapa vår hemsida samt hålla den uppdaterad. Ett arbete de gör med bravur. Layout och tydlighet är viktigt för oss vilket avspeglar sig i deras arbete.
Tilde
TT Service Solution
Starta ditt projekt nu!

Är du redo att påbörja ditt projekt? Kontakta oss nu!

Om du letar efter en pålitlig och effektiv webbyrå som kan hjälpa dig med dina webbplatsbehov, behöver du inte leta längre än till Sörmlands Webbyrå AB. Vårt erfarna team är redo att förse dig med kostnadseffektiva lösningar och löpande supporttjänster så att du kan fokusera på din kärnverksamhet utan att behöva oroa dig för själva webbplatsen. Ta kontakt med oss idag för att komma igång med ditt projekt!

Hör av dig till oss

Våra kontaktuppgifter

Har du några frågor? Vi har öppet mellan 08.00 till 15.00. Vi ser fram emot att höra från er. 

Mejerigatan 11, 641 39 Katrineholm

info@sormlandswebbyra.se

0150-103 21