fbpx

Texter till hemsida

Säljande och engagerande texter

Vi hjälper dig att skriva säljande texter som är engagerande och ökar trafiken till din hemsida. Våra texter som är sökmotoroptimerade kan hjälpa dig med att:

 • Öka försäljningen av dina produkter eller tjänster
 • Engagera och motivera potentiella kunder
 • Öka antalet besökare och trafik till din hemsida

 

Texter som vi kan hjälpa dig med

Här nedan är några exempel på de olika typer av texter som vi kan hjälpa dig med. Om du behöver hjälp med något som inte finns med så fråga gärna oss så hjälper vi er.

Säljande och informativa produktbeskrivningar kan vara avgörande för dig som som driver en webbshop. Om du har en webbshop där du säljer produkter som finns att köpa på andra webbshoppar är det viktigt att du har produktbeskrivningar som är säljande, engagerande och unika.

Detta bidrar inte bara till att du ökar antalet besökare till din webbshop, utan du ökar också försäljningen av dina produkter då du sticker ut från dina konkurrenter.

Vi kan hjälpa dig att skriva intressanta och informativa blogginlägg till er blogg. Oavsett om du vill att vi ska skriva blogginlägg om ett specifikt ämne eller om du vill att vi ska hjälpa dig att komma på idéer till blogginlägg kan vi hjälpa dig.

Fördelen med att ha en blogg är att dina besökare kan lära sig mer om dina tjänster, produkter, eller hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna men också för att öka antalet besökare och potentiella kunder till din hemsida.

Din hemsida är som ditt digitala skyltfönster. Den måste vara inbjudande, informativ och lätt att navigera på. Vi kan hjälpa dig att skriva informativa och inbjudande kategoritexter som hjälper dina besökare på hemsidan att snabbt och enkelt hitta det dom söker.

Med en landningssida så kan man marknadsföra sina tjänster eller produkter mot ett specifikt geografiskt område som t,ex Katrineholm.

Vi kan hjälpa dig med att skriva säljande och engagerande texter som skapar ett bra första intryck på din hemsida eller landningssida som ökar antalet besökare och försäljningen av dina tjänster och produkter.

Din företagspresentation är din chans att göra ett gott första intryck. Vi kan hjälpa dig att skriva en företagspresentation som återspeglar ditt varumärke och värderingar och som är optimerad för konvertering.

Säljer din tjänst sig själv? Om inte kan vi hjälpa dig att skriva beskrivande och säljande texter som får dina besökare och potentiella kunder att fatta ett beslut och anlita er genom att bara läsa av texten som finns på din hemsida.

Behöver du hjälp med att skriva sökmotoroptimerade SEO-titlar och Meta-beskrivningar? Vi kan hjälpa dig att skriva catchiga och optimerade SEO-titlar och meta-beskrivningar som ökar trafiken och som får din hemsida att ranka högre på Google.

Priser - Texter till hemsida

Priserna för våra texter till hemsida kostar allt ifrån 50 öre/ord upp till 1 kr/ord. Detta beror på att olika texter tar olika lång tid att skriva, och vissa kräver mer research än andra beroende på vad texten ska handla om, vad för typ av text det är och om den ska optimeras för Googles sökresultat.

Texter som kostar 50 öre/ord exkl moms

För texter som kostar 50 öre/ord så kan vi hjälpa er med:

 • Enklare blogginlägg.
 • Enklare produktbeskrivningar.
 • Enklare kategoritexter.

Texter som kostar 80 öre/ord exkl moms

För texter som kostar 80 öre/ord så kan vi hjälpa er med:

 • Sökmotoroptimerade blogginlägg.
 • Sökmotoroptimerade produktbeskrivningar.
 • SEO-titlar och Meta-beskrivningar anpassade för Google och din målgrupp.
 • Sökmotoroptimerade kategoritexter.

Texter som kostar 1 kr/ord exkl moms

För texter som kostar 1 kr/ord så kan vi hjälpa er med:

 • Säljande och engagerande text till landningssida, hemsida eller webbshop.
 • Företagspresentationer som ger ett bra första intryck och återspeglar era värderingar och varumärke.
 • Säljande och beskrivande texter för era tjänster.
 • Sökmotoroptimerade artiklar som fokuserar på att öka försäljning och exponering för dina tjänster eller produkter.

Erbjudande:

25% rabatt vid köp av texter av ett värde på 10 000 kr – Betala endast 7 500 kr exkl moms

15% rabatt vid köp av texter av ett värde på 5 000 kr – Betala endast 4 250 kr exkl moms

Beställ texter till din hemsida

För att beställa texter till din hemsida kan du kontakta oss via vårt kontaktformulär här nedan. Du kan också ringa oss via 0150-103 21 och göra en beställning eller om du vill fråga oss något om våra tjänst Texter till hemsida.