fbpx

Flytt av WordPress hemsida

Flytta din webbplats till ett nytt webbhotell med hjälp av vår smidiga och säkra flyttservice. Låt oss ta hand om flytten så att du slipper oroa dig.

Snabb och pålitlig överföring av WordPress-webbplatser

Få upp din webbplats
på nolltid

Presentera ditt företag för potentiella kunder

Priset för vår tjänst för flytt av hemsida till en ny hostingleverantör kostar 5000 kr och uppåt. Priset beräknas utifrån webbplatsens storlek, hur sofistikerad dess design och funktioner är och hur komplicerad flytten kommer att bli.

Vi har stor erfarenhet av att flytta webbplatser byggda med WordPress, och vi tar hand om allting åt dig. Från att säkerhetskopiera dina filer till att konfigurera ditt nya konto på webbhotellet.

Med vår tjänst så slipper du krångel och andra komplikationer som kan medfölja i en av flytt av en hemsida. Så varför vänta? Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att göra en stressfri flytt.

Back-up

Vi tar alltid en back-up av er hemsida för att kunna säkerställa att inget av designen eller funktionen på hemsidan försvinner.

Säkerhetskopiering

Vi utför alltid en säkerhetskopiering av dina filer för att säkerställa att inget går förlorat under flytten.

Ännu inte övertygad?

Vad kan gå fel? Jag gör det själv!

Det finns många skäl till varför det kan vara värt och säkrare att få hjälp med sin flytt av hemsida till en ny hostingleverantör.

  • Din webbplats kan krascha
  • Webbplatsens filer och innehåll kan gå förlorade
  • Webbplatsens layout/design kan gå förlorade
  • Användare och inlogg funkar inte

Detta är bara några av dom saker som kan gå fel om man inte är försiktig och inte vet vad man gör. Vi hjälper dig att undvika alla dessa potentiella problem och får din webbplats flyttad snabbt och säkert utan att du behöva oroa dig för några problem.

Pris för att flytta en hemsida?

Våra priser för att flytta en hemsida till en ny hostingleverantör är från 5000 kr och uppåt beroende på vad för hemsida du vill flytta. För att kunna ge ett mer exakt pris så behöver vi utvärdera hemsidan och sedan skapar vi en offert som vi skickar till dig.

Du kan begära en kostnadsfri offert via kontaktformuläret nedan eller kontakta oss på tel: 0150-103 21 eller via vår mail: info@sormlandswebbyra.se 

Tips för dig som letar efter en ny hostingleverantör

Innan du är redo för att flytta din hemsida till en ny hostingleverantör behöver du hitta en hostingleverantör som passar din hemsida.

Du bör leta efter en leverantör som erbjuder de funktioner och tjänster som du behöver.Ett tips kan också vara att läsa olika recensioner för att se vad andra tycker om dem.

Tecken på att det är dags för en ny hostingleverantör

När du utvärderar din nuvarande hostingleverantör så finns det några tecken som kan vara bra att kolla efter. Om du upplever några av de nedanstående alternativen så kan det vara dags att byta till en ny hostingleverantör.

  • Frekventa driftstopp
  • Långsam hastighet på webbplatsen
  • Dåligt support
  • Orimliga priser

Att ha kvar din hemsida hos en hostingleverantör där du upplever dessa saker gör att din hemsida och varumärke kan ta skada och du tappar motivation och tid för din hemsida.

Hjälp med att hitta ett webbhotell?

Ibland kan det vara svårt att veta vilket webbhotell man ska välja för sina hemsida och vilket paket på webbhotellet som passar just din webbplats. Vi kan hjälpa dig att undersöka och hitta det bästa webbhotellet och webbhotellspaketet för just din webbplats.

Kontakta oss