fbpx

Proverde Assistans AB

Proverde Assistans AB

Huvudbild Proverde

Vi fick i uppdrag att skapa en ny och modern hemsida till vård och assistansbolaget Proverde Assistans AB. Hemsidan är byggd i WordPress och har en stilren layout som är användarvänlig.

Hemsidan

Vi har skapat en ny hemsida till Proverde Assistans AB, dom hade sedan tidigare en hemsida men anlitade oss för att få en modern och snygg responsiv hemsida som anpassar sig efter skärmens upplösning och olika skärmstorlekar. Hemsidan är byggd i WordPress med det visuella temat Divi-theme. Hemsidans design är skräddarsydd efter Proverde Assistans AB egna behov.

Vilka är Proverde Assistans AB?

Proverde Assistans AB är ett vård företag i Katrineholm som är verksamma inom handikappomsorgen där dom som assistenter hjälper till att förenkla vardagen för sina brukare.

Snabbfakta

  • On-page optimerad (SEO)
  • Responsive webbdesign
  • Skräddarsydd layout
  • Skapad i WordPress

Senaste inläggen

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad innebär sökordskostnad När vi hjälper företag att synas bättre på nätet, pratar vi ofta om sökordskostnad. Det är priset du betalar för att dina annonser ska visas när någon söker på specifika ord eller fraser i sökmotorer som Google. Grunderna i kostnad per klick Kostnad per klick (CPC), är det belopp vi betalar varje […]

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Förstå din Målgrupp Att få besökare att omvandlas till kunder på din webbshop börjar med en sak: att verkligen förstå vilka de är. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att nyckeln ligger i att identifiera och tillgodose våra kunders behov, för det är när vi ger dem vad de vill ha som magin verkligen händer. […]

Kontakta oss