fbpx

Proverde Assistans AB

Proverde Assistans AB

Huvudbild Proverde

Vi fick i uppdrag att skapa en ny och modern hemsida till vård och assistansbolaget Proverde Assistans AB. Hemsidan är byggd i WordPress och har en stilren layout som är användarvänlig.

Hemsidan

Vi har skapat en ny hemsida till Proverde Assistans AB, dom hade sedan tidigare en hemsida men anlitade oss för att få en modern och snygg responsiv hemsida som anpassar sig efter skärmens upplösning och olika skärmstorlekar. Hemsidan är byggd i WordPress med det visuella temat Divi-theme. Hemsidans design är skräddarsydd efter Proverde Assistans AB egna behov.

Vilka är Proverde Assistans AB?

Proverde Assistans AB är ett vård företag i Katrineholm som är verksamma inom handikappomsorgen där dom som assistenter hjälper till att förenkla vardagen för sina brukare.

Snabbfakta

  • On-page optimerad (SEO)
  • Responsive webbdesign
  • Skräddarsydd layout
  • Skapad i WordPress

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss