fbpx

Proverde Assistans AB

Proverde Assistans AB

Huvudbild Proverde

Vi fick i uppdrag att skapa en ny och modern hemsida till vård och assistansbolaget Proverde Assistans AB. Hemsidan är byggd i WordPress och har en stilren layout som är användarvänlig.

Hemsidan

Vi har skapat en ny hemsida till Proverde Assistans AB, dom hade sedan tidigare en hemsida men anlitade oss för att få en modern och snygg responsiv hemsida som anpassar sig efter skärmens upplösning och olika skärmstorlekar. Hemsidan är byggd i WordPress med det visuella temat Divi-theme. Hemsidans design är skräddarsydd efter Proverde Assistans AB egna behov.

Vilka är Proverde Assistans AB?

Proverde Assistans AB är ett vård företag i Katrineholm som är verksamma inom handikappomsorgen där dom som assistenter hjälper till att förenkla vardagen för sina brukare.

Snabbfakta

  • On-page optimerad (SEO)
  • Responsive webbdesign
  • Skräddarsydd layout
  • Skapad i WordPress

Lämna ett meddelande

Om Sörmlands Webbyrå

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att få ut det mesta av sin närvaro på nätet. 

Senaste inlägg

Behöver du Hjälp med Webben?

Vi kan hjälpa dig. Eller så vet vi någon som kan.
Ta ditt företag Online

Har ditt företag frågor och vill komma i kontakt med oss?

Om du vill att ditt företag ska lyfta, kontakta oss. Vi tar en titt på vad du gör och ger dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen.