fbpx

Vad gör ni på webbyrån?

Vi får ofta frågan vad det vi gör på webbyrån. En fråga som kanske inte är så enkel att svara på som man skulle tro. Inte i alla fall för oss.

En webbyrå sysslar med webben. Det första som kanske dyker upp i huvudet är hemsidor. Vilket egentligen bara en del av svaret. För just när det kommer till hemsidor så finns det som i så många andra yrken flera lager. Flera dimensioner skulle man kunna säga.

Just vår webbyrå är specialiserade på något som heter sökmotoroptimering. Att öka synlighet och trafik till hemsidor med hjälp av sökmotorer som Google. För visst är det så att vi fortfarande “googlar” och söker saker på sökmotorer när vi undrar över något.

Att utföra framgångsrik sökmotoroptimering kräver en antal discipliner.  Där det bland annat ingår att kunna analysera en mängd olika data, men även att kunna åtgärda en rad tekniska moment på hemsidan och utformning av innehåll.  Landskapet inom sökmotoroptimering, eller SEO som det också kallas, kräver också att man är någorlunda dynamisk när förändringar sker hos sökmotorerna. Men visst. Vi hjälper också till företag att komma igång med hemsidor. Där vi från grunden fixar med design och funktion. Detta med SEO perspektiv i framsätet såklart.

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss