fbpx

Vad gör ni på webbyrån?

Vi får ofta frågan vad det vi gör på webbyrån. En fråga som kanske inte är så enkel att svara på som man skulle tro. Inte i alla fall för oss.

En webbyrå sysslar med webben. Det första som kanske dyker upp i huvudet är hemsidor. Vilket egentligen bara en del av svaret. För just när det kommer till hemsidor så finns det som i så många andra yrken flera lager. Flera dimensioner skulle man kunna säga.

Just vår webbyrå är specialiserade på något som heter sökmotoroptimering. Att öka synlighet och trafik till hemsidor med hjälp av sökmotorer som Google. För visst är det så att vi fortfarande “googlar” och söker saker på sökmotorer när vi undrar över något.

Att utföra framgångsrik sökmotoroptimering kräver en antal discipliner.  Där det bland annat ingår att kunna analysera en mängd olika data, men även att kunna åtgärda en rad tekniska moment på hemsidan och utformning av innehåll.  Landskapet inom sökmotoroptimering, eller SEO som det också kallas, kräver också att man är någorlunda dynamisk när förändringar sker hos sökmotorerna. Men visst. Vi hjälper också till företag att komma igång med hemsidor. Där vi från grunden fixar med design och funktion. Detta med SEO perspektiv i framsätet såklart.

Senaste inläggen

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad innebär sökordskostnad När vi hjälper företag att synas bättre på nätet, pratar vi ofta om sökordskostnad. Det är priset du betalar för att dina annonser ska visas när någon söker på specifika ord eller fraser i sökmotorer som Google. Grunderna i kostnad per klick Kostnad per klick (CPC), är det belopp vi betalar varje […]

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Förstå din Målgrupp Att få besökare att omvandlas till kunder på din webbshop börjar med en sak: att verkligen förstå vilka de är. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att nyckeln ligger i att identifiera och tillgodose våra kunders behov, för det är när vi ger dem vad de vill ha som magin verkligen händer. […]

Kontakta oss