fbpx

Vad gör ni på webbyrån?

Vi får ofta frågan vad det vi gör på webbyrån. En fråga som kanske inte är så enkel att svara på som man skulle tro. Inte i alla fall för oss.

En webbyrå sysslar med webben. Det första som kanske dyker upp i huvudet är hemsidor. Vilket egentligen bara en del av svaret. För just när det kommer till hemsidor så finns det som i så många andra yrken flera lager. Flera dimensioner skulle man kunna säga.

Just vår webbyrå är specialiserade på något som heter sökmotoroptimering. Att öka synlighet och trafik till hemsidor med hjälp av sökmotorer som Google. För visst är det så att vi fortfarande “googlar” och söker saker på sökmotorer när vi undrar över något.

Att utföra framgångsrik sökmotoroptimering kräver en antal discipliner.  Där det bland annat ingår att kunna analysera en mängd olika data, men även att kunna åtgärda en rad tekniska moment på hemsidan och utformning av innehåll.  Landskapet inom sökmotoroptimering, eller SEO som det också kallas, kräver också att man är någorlunda dynamisk när förändringar sker hos sökmotorerna. Men visst. Vi hjälper också till företag att komma igång med hemsidor. Där vi från grunden fixar med design och funktion. Detta med SEO perspektiv i framsätet såklart.

Lämna ett meddelande

Om Sörmlands Webbyrå

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att få ut det mesta av sin närvaro på nätet. 

Senaste inlägg

Behöver du Hjälp med Webben?

Vi kan hjälpa dig. Eller så vet vi någon som kan.
Ta ditt företag Online

Har ditt företag frågor och vill komma i kontakt med oss?

Om du vill att ditt företag ska lyfta, kontakta oss. Vi tar en titt på vad du gör och ger dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen.