0150 10 321 | info@sormlandswebbyra.se

För vem passar paketet "Bas"?

Paketet ”Bas” passar det mindre företaget som snabbt vill ha en hemsida främst för att informera sina kunder om att ni finns. Kanske är ni ett byggföretag, rörmokare etc. som vill hänga med i utvecklingen och visa att ni finns även på nätet. Kanske har ni redan en äldre hemsida som behöver moderniseras och således kan vi ta ut text och bilder därifrån och sedan lägga in dessa på er nya hemsida. Det ni får om ni köper detta paket är en design anpassad efter era önskemål och upp till fyra undersidor där ni själva får ge oss den text som ska in. Dessutom är hemsidan anpassad för mobila enheter såsom mobiltelefoner och surfplattor.

För vem passar paketet "Komplett"?

Paketet ”Komplett” passar ett mindre eller mellanstort företag som vill ha en helt ny och fräsch hemsida med både bild och text skrivna och framtagna av oss. Dessutom vill ni att den ska innehålla det mesta man kan begära av en professionell hemsida. Den ska också vara framtidssäkrad och finnas möjligheter för ytterligare utveckling. Det ni får av oss är en helt unik hemsida med unika bilder och texter framtagna i dialog med er. Vi ger er upp till 4000 ord och 20 bilder som läggs upp enligt era önskemål. Vi skapar upp till åtta undersidor fyllda med den informationen ni vill ha med. Självklart är sidan anpassad för mobila enheter såsom mobiltelefoner och surfplattor. Dessutom kommer vi jobba mycket med ”på sidan SEO”, vilket innebär att vi gör så att sidan gillas av Google och således kommer locka besökare.

För vem passar "Abonnemang"?

Att köpa vårt abonnemang innebär att du får allt du kan tänka dig behöva gällande din närvaro på internet. Vi skapar allt och uppdaterar det om så önskas. Med allt syftar vi på hemsida, sociala medier, Google Business m.m. Du kommer synas på flertalet ställen på nätet. Detta passar dig som vill öka din närvaro på nätet snabbt och dessutom vill få lite hjälp med marknadsföringen där. Förmodligen har du ingen tid eller kunskap gällande detta men vet att du behöver marknadsföra dig på nätet asap. Vi kommer jobba mycket med SEO både på sidan men även utanför. Du betalar alltså för en närvaro och marknadsföring på nätet över lång tid, där vi kontinuerligt gör förändringar/kompletteringar för att resultatet ska bli ännu bättre.

Vi skapar och uppdaterar webbsidor till företag

Vi kan skapa hemsidor till företag oavsett vilken bransch ni verkar i och med vår expertis kan små- och medelstora företag få professionella hemsidor till ett fördelaktigt pris. Vi skalar av allt onödigt och fokuserar på det som genererar besökare och i slutändan kunder.

Oavsett om det är något mindre ni behöver hjälpa med eller om ni vill bygga upp något från grunden, så kan vi hjälpa er med det. Vi anpassar oss till er kravbild och önskningar. Snabba och stabila lösningar där kundens behov står i centrum är vårt ledord.

Hur går det till?

Vi utgår primärt från ert behov och tar fram ett förslag på både design och struktur. Vi bygger våra hemsidor i WordPress så olika designalternativ kommer inte saknas. Gällande strukturen så kommer vi ta fram sökord på vad människor ”googlar” rörande er bransch, detta kan sedan ligga som underlag för hur strukturen av er hemsida ska vara.

Självklart behöver ni inte använda er av våra framtagna sökord utan det är bara förslag på hur ni kan locka potentiella kunder till er nya hemsida.

Varför anlita oss?

Vi är specialiserade på att skapa sidor för mindre lokala företag och därför är vi snabba och effektiva samtidigt som vi kan ge er ett fördelaktigt pris. Det är svårt att säga exakta priser men för cirka 5000 kr kan vi skapa en sida till er med allt vad ni behöver för framtiden (exklusive content).

Vårt ledord är ”lokalt och personligt” vilket självklart innefattar att vi finns tillgängliga för er och ser till att ni kommer bli 100% nöjda med er hemsida.

Vill ni veta mer?

Kontakta oss via chatten nere till höger eller ring oss redan idag!

Telefon: 0150 10 321

info@sormlandswebbyra.se

Kontakta Oss

2 + 7 =

Behöver ni hjälp med annat?

Hjälp med innehåll
Behöver ni hjälp med att skapa texter och bilder till era hemsidor? Vi kan hjälpa till med både enstaka och större löpande projekt. Allt till ett fast pris som bestäms i förväg. Läs mer här.

Hjälp med webbhotell och domännamn
Är ni ute efter ett snabbt och pålitligt webbhotell eller ett passande domännamn, då har vi lösningen för dig och ditt företag.

Hjälp med e-post och nyhetsbrev
Är du och ditt företag i behov av e-post adresser eller att kunna nå era kunder med snygga och tydliga e-post utskick. Då kan vi på Sörmlands Webbyrå AB hitta en bra lösning för er. Läs gärna vår artikel om ju e-postutskick för lite mer kunskap i ämnet.

Kombinera detta med våra kunskaper i sökoptimering och sociala medier, så har ni receptet för en lyckad närvaro på internet. Ni kan läsa mer om våra tjänster inom sökoptimering här och sociala medier här.

Besöks Adress

Sörmlands Webbyrå AB

Drottninggatan 1

641 30 Katrineholm

0150 - 103 21

info@sormlandswebbyra.se

Vi jobbar i Södermanland

  • Katrineholm
  • Flen
  • Vingåker
  • Torshälla
  • Eskilstuna
  • Nyköping
  • Strängnäs
  • Oxelösund
  • Gnesta
  • Trosa

Vi Sponsrar