fbpx

Skapa och publicera ett inlägg på WordPress hemsida

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Här nedan visar vi hur smidigt vi skapar och publicerar ett nytt inlägg i WordPress.

Det finns flera sätt att göra det på. Men om vi startar från adminpanelen så hittar vi under “Inlägg” alternativet “skapa nytt”. Klickar vi oss in här, så kan vi sedan skriva eller klistra in vårt inlägg. 

Innan vi publicerar vårt inlägg kan vi välja förhandsgranska. Men vill du publicera så är det bara att klicka sig vidare på “Publicera”. 

Nu är inlägget publicerat på din hemsida i WordPress. Bra jobbat!

Tips på läsning:

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss