fbpx

5 sökords-tips för Bageri hemsidan

5 sökords-tips för Bageri hemsidan

I det här blogginlägget så kommer vi att gå igenom 5 sökord-tips på vad en bagare/konditor kan använda sig utav för att förbättra sin hemsidas SEO (sökmotoroptimering).

Om du som bagare/konditor erbjuder till exempel utkörning, glutenfritt bröd eller om du har en servering på ditt Bageri så kan dom här sökorden hjälpa dig att nåt ut till fler och rätt kunder på Google.

Tips på läsning

Google My Business för nybörjare

Säsongsanpassad SEO

Tips på sökord för bagare/konditor

 

  • Bageri med utkörning
  • Bageri med glutenfritt
  • Bageri som öppnar tidigt
  • Bageri med cafè
  • Bageri (sätt in valfri stad)

Med dom här sökorden så kan du få fler besökare på din hemsida och fler relevanta besökare som söker efter dom här sakerna på Google.

Varför använda bagare som sökord och inte konditori eller cafè?

Ja man kan ju fråga sig varför man ska använda sig utav bagare istället för det korrekta fackliga ordet konditori eller det vanliga ordet café. 

Enligt Google trends så är det faktiskt så att det vanligaste sökordet när man är ute efter ett gott bröd eller gott fikabröd/bakelse så är faktiskt bageri det mest populära.

Under månaden februari så görs det mest sökningar på just “bageri” och då gäller det att man har optimerat sin hemsida för just det sökordet. Om man inte har gjort det ännu så kan det vara dags att göra det.

Fördelar med att sökoptimera sin hemsida för specifika sökord

Att sökoptimera sin hemsida är viktigt för att få in trafik från t,ex Google och andra sökmotorer. Men om man vill ha in besökare/kunder som skulle passa in i din målgrupp så gäller det att använda specifika sökord som till exempel “bageri med utkörning”.

När du använder dig utav specifika sökord på din hemsida så anpassar du den efter din målgrupp och ökar då chanserna för att få fler besök på din hemsida som är ute efter din produkt eller tjänst.

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss