fbpx

Ladda upp och installera WordPress tema

I det här blogginlägget visar vi hur du byter och laddar upp ett WordPress tema. Själva processen är väldigt enkelt. Frågan blir till slut vilket tema som man ska välja.

1. Börja med att logga in på WordPress

2. Gå sedan till ”Utseende” i adminpanelen och välj ”Teman”

3. Nu kommer det att dyka upp några teman men för att välja bland flera teman så trycker du på ”Lägg till nytt”

Det går att välja bland ett flertal gratis teman. Vill man ha lite mer avancerade funktioner och design brukar det finnas så kallade premium teman.

4. Sen när du har hittat ett tema som du vill använda så trycker du på det och väljer sedan ”Aktivera”. Det går också att ladda upp ett tema direkt från datorn om du vill det.

Har du några frågor kring WordPress? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Behöver du ha hjälp med att byta WordPress tema eller utveckla din hemsida så är vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering som kan hjälpa dig med detta.

Kontakta oss via tel: 0150-103 21 eller via vår mail: info@sormlandswebbyra.se

Tips på läsning:

Senaste inläggen

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Shopify SEO-konsulter erbjuder ovärderlig expertis för att optimera din e-handelsbutik. De kan hjälpa till att öka din webbplats synlighet, förbättra trafiken och öka konverteringarna genom att dra nytta av sökmotoroptimering. Vad är en Shopify SEO Konsult? En Shopify SEO konsult är en expert på sökmotoroptimering (SEO) specifikt för Shopify-butiker. Dessa specialister kan hjälpa till med …

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik Läs mer »

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Inledningsvis kan Shopify SEO vara en utmaning, men när du förstår det grundläggande är det lätt att applicera. Med relevant SEO-strategi kan du dra nytta av organisk trafik och locka mer besökare till din Shopify-butik. Vad är Shopify SEO? Shopify SEO är processen för att optimera din webbutik för att förbättra dess synlighet i sökmotorer …

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik Läs mer »

Kontakta oss