fbpx

Skapa och publicera statisk sida på WordPress Hemsida

Om du vill veta hur enkelt det är att skapa och publicera en statisk sida på din WordPress hemsida kan du läsa vår steg-för-steg-guide med bilder som du hittar nedan.

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi förstår hur viktiga statiska sidor kan vara för din webbplats framgång och har därför tagit fram denna enkla guide.

Här visar vi hur du kan skapa och publicera en statisk sida på din WordPress hemsida. 

Det finns två alternativ när du är inloggad. 

Alternativ 1. 

Gå till +Nytt och klicka på “Sida

Alternativ 2

I Adminpanelen hitta “Sidor” sedan klicka “Lägg till nytt”. 

Nu är det egentligen bara att skapa själva sidan i WordPress. 

En statisk sida passar sig bra när man vill ha lite mer tidlöst innehåll. Exempelvis första sidan eller en “Om mig” sida.

Tips på läsning:

Senaste inläggen

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad kostar ett sökord – Prisguiden för SEO och AdWords

Vad innebär sökordskostnad När vi hjälper företag att synas bättre på nätet, pratar vi ofta om sökordskostnad. Det är priset du betalar för att dina annonser ska visas när någon söker på specifika ord eller fraser i sökmotorer som Google. Grunderna i kostnad per klick Kostnad per klick (CPC), är det belopp vi betalar varje […]

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Hur får jag besökare att bli kunder på min webbshop?

Förstå din Målgrupp Att få besökare att omvandlas till kunder på din webbshop börjar med en sak: att verkligen förstå vilka de är. Vi på Sörmlands Webbyrå AB vet att nyckeln ligger i att identifiera och tillgodose våra kunders behov, för det är när vi ger dem vad de vill ha som magin verkligen händer. […]

Kontakta oss