fbpx

Vad är ett Webbhotell och det här ska du tänka på.

Ett webbhotell är platsen där bland annat hemsidan ligger på. Här finns även domännamn och e-post hantering.

Ett sätt att tänka på det. Är om domännamnet är adressen till ditt hus. Så är webbhotellet själva huset. Det här huset är det som sedan skickar filerna som webbläsare behöver för att rita fram en hemsida i mobilen eller på datorn.

Tips på läsning

Vad ska man tänka på när man ska välja ett webbhotell?

Det finns många saker som kan vara bra att tänka på när du ska välja ett webbhotell som passar dig och din hemsida. Här nedan så kan du läsa om dom tre viktigaste sakerna att tänka på när man väljer ett webbhotell.

1. Bra Support

En av dom viktiga sakerna man bör tänka på när man väljer ett webbhotell är webhotellets support. Att ha en bra support är viktigt om det händer något med din hemsida eller om det blir driftstörningar. Testa därför att kontakta supporten innan så att du känner dig nöjd med den.

2. Bra pris

Att priset för det webbhotell du ska välja är bra och att det passar din budget är viktigt. Men det är också viktigt att kolla så att du får det du betalar för. Jämför olika webbhotell och deras utbud samt priserna.

3. Att det går att installera WordPress

Idag så har princip alla webhotell WordPress men det kan vara bra att kolla upp om det går att installera ifall det inte skulle finnas på det webhotell du tänkt välja. 

Med ett webhotell med WordPress så blir det enkelt att hantera både WordPress och webhotellet när du ska t, ex förnya domännamn och installera WordPress

WordPress är enkelt och användarvänligt. Det är också en av dom största programvaran för hemsidor i världen och det säger ganska mycket om hur bra det är.

Mer tips på läsning

Fördelar med att använda WordPress för företag

Lämna ett meddelande

Om Sörmlands Webbyrå

Vi är ett företag inom digital marknadsföring med fokus på webbsidor, SEO och onlineannonsering. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att få ut det mesta av sin närvaro på nätet. 

Senaste inlägg

Behöver du Hjälp med Webben?

Vi kan hjälpa dig. Eller så vet vi någon som kan.
Ta ditt företag Online

Har ditt företag frågor och vill komma i kontakt med oss?

Om du vill att ditt företag ska lyfta, kontakta oss. Vi tar en titt på vad du gör och ger dig förslag på hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen.