fbpx

Vad är ett Webbhotell och det här ska du tänka på.

Ett webbhotell är platsen där bland annat hemsidan ligger på. Här finns även domännamn och e-post hantering.

Ett sätt att tänka på det. Är om domännamnet är adressen till ditt hus. Så är webbhotellet själva huset. Det här huset är det som sedan skickar filerna som webbläsare behöver för att rita fram en hemsida i mobilen eller på datorn.

Tips på läsning

Vad ska man tänka på när man ska välja ett webbhotell?

Det finns många saker som kan vara bra att tänka på när du ska välja ett webbhotell som passar dig och din hemsida. Här nedan så kan du läsa om dom tre viktigaste sakerna att tänka på när man väljer ett webbhotell.

1. Bra Support

En av dom viktiga sakerna man bör tänka på när man väljer ett webbhotell är webhotellets support. Att ha en bra support är viktigt om det händer något med din hemsida eller om det blir driftstörningar. Testa därför att kontakta supporten innan så att du känner dig nöjd med den.

2. Bra pris

Att priset för det webbhotell du ska välja är bra och att det passar din budget är viktigt. Men det är också viktigt att kolla så att du får det du betalar för. Jämför olika webbhotell och deras utbud samt priserna.

3. Att det går att installera WordPress

Idag så har princip alla webhotell WordPress men det kan vara bra att kolla upp om det går att installera ifall det inte skulle finnas på det webhotell du tänkt välja. 

Med ett webhotell med WordPress så blir det enkelt att hantera både WordPress och webhotellet när du ska t, ex förnya domännamn och installera WordPress

WordPress är enkelt och användarvänligt. Det är också en av dom största programvaran för hemsidor i världen och det säger ganska mycket om hur bra det är.

Mer tips på läsning

Fördelar med att använda WordPress för företag

Senaste inläggen

WordPress eller Squarespace för företag

WordPress eller Squarespace för företag

När det gäller företag finns det många saker att tänka på. Men en av de viktigaste övervägandena är din webbplats. I dagens digitala tidsålder är din webbplats ofta det första (och ibland enda) intrycket som potentiella kunder får av ditt företag. Därför vill du se till att din webbplats inte bara är igång, utan också …

WordPress eller Squarespace för företag Läs mer »

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta

Att köpa en hemsida från en webbyrå är en spännande process, men den kan också vara något överväldigande. Med så många alternativ och potentiella fallgropar att ta hänsyn till är det viktigt att tänka på helheten och se till att du får mest valuta för pengarna. För att hjälpa dig finns här en översikt över …

Dags att köpa en hemsida från en webbyrå? Här är vad du behöver veta Läs mer »

Kontakta oss