fbpx

Vad är ett Webbhotell och det här ska du tänka på.

Ett webbhotell är platsen där bland annat hemsidan ligger på. Här finns även domännamn och e-post hantering.

Ett sätt att tänka på det. Är om domännamnet är adressen till ditt hus. Så är webbhotellet själva huset. Det här huset är det som sedan skickar filerna som webbläsare behöver för att rita fram en hemsida i mobilen eller på datorn.

Tips på läsning

Vad ska man tänka på när man ska välja ett webbhotell?

Det finns många saker som kan vara bra att tänka på när du ska välja ett webbhotell som passar dig och din hemsida. Här nedan så kan du läsa om dom tre viktigaste sakerna att tänka på när man väljer ett webbhotell.

1. Bra Support

En av dom viktiga sakerna man bör tänka på när man väljer ett webbhotell är webhotellets support. Att ha en bra support är viktigt om det händer något med din hemsida eller om det blir driftstörningar. Testa därför att kontakta supporten innan så att du känner dig nöjd med den.

2. Bra pris

Att priset för det webbhotell du ska välja är bra och att det passar din budget är viktigt. Men det är också viktigt att kolla så att du får det du betalar för. Jämför olika webbhotell och deras utbud samt priserna.

3. Att det går att installera WordPress

Idag så har princip alla webhotell WordPress men det kan vara bra att kolla upp om det går att installera ifall det inte skulle finnas på det webhotell du tänkt välja. 

Med ett webhotell med WordPress så blir det enkelt att hantera både WordPress och webhotellet när du ska t, ex förnya domännamn och installera WordPress

WordPress är enkelt och användarvänligt. Det är också en av dom största programvaran för hemsidor i världen och det säger ganska mycket om hur bra det är.

Mer tips på läsning

Fördelar med att använda WordPress för företag

Senaste inläggen

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik

Shopify SEO-konsulter erbjuder ovärderlig expertis för att optimera din e-handelsbutik. De kan hjälpa till att öka din webbplats synlighet, förbättra trafiken och öka konverteringarna genom att dra nytta av sökmotoroptimering. Vad är en Shopify SEO Konsult? En Shopify SEO konsult är en expert på sökmotoroptimering (SEO) specifikt för Shopify-butiker. Dessa specialister kan hjälpa till med …

Hur en Shopify SEO konsult kan hjälpa din butik Läs mer »

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik

Inledningsvis kan Shopify SEO vara en utmaning, men när du förstår det grundläggande är det lätt att applicera. Med relevant SEO-strategi kan du dra nytta av organisk trafik och locka mer besökare till din Shopify-butik. Vad är Shopify SEO? Shopify SEO är processen för att optimera din webbutik för att förbättra dess synlighet i sökmotorer …

Shopify SEO – Hur du kan få fler besökare till din Shopify butik Läs mer »

Kontakta oss